Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

Osallistumme tänä vuonna Joulupuu-keräykseen rakentamalla toimistollemme oman keräyspisteen. Tämä tarkoittaa, että keräämme joululahjoja lapsille, jotka ovat lastensuojelun kohteina, huostaanotettuina, sijaisperheessä, lastenkodeissa tai muutoin vähävaraisen perhetilanteen vuoksi jäisivät ilman Joulupukin tuomisia.
Tällaisia lapsia on jo pelkästään pääkaupunkiseudulla lähes 10 000.

Helsingin kaupungin Sosiaali-ja Terveysvirasto varmistaa lahjojen jakelun niin kodin ulkopuolelle sijoitetuille lapsille ja nuorille kuin avohuollon piirissä oleville lapsiperheillekin. Lahjat menevät suoraan niitä tarvitseville sosiaalihuollon kautta ilman välikäsiä tai kuluja. Vastaanottajat ovat lastenkodeissa tai sijaisperheissä asuvia tai vähävaraisten perheiden lapsia. Lahjasi tuo joulumielen tuhansille helsinkiläislapsille.
Joulupuu.org

Wulff Entre osallistuu keräykseen ostamalla joululahjoja keräykseen tuhannella eurolla. Henkilöstö osallistuu keräykseen kukin oman tahtonsa mukaisella panostuksella.
Toivomme että tempauksemme tuottaa iloa paitsi lahjan saajille, myös Entren ystäville, asiakkaille ja sidosryhmille!

Näin sinä voit osallistua keräykseen:


  1. Hanki lahja, ja tuo se toimistollemme Ruoholahteen perjantaihin 9.12 mennessä. Keräyspisteemme aukeaa maanantaina 28.11.
  2. Pakettien keräyspisteeltä voit valita lahjaan sopivan pakettikortin. Pakettikortissa lukee esim. poika 15v. tai tyttö 6v.
  3. Merkitse pakettikorttiin paketin sisältö. Sosiaalitoimistossa pakettikortti vaihdetaan lapsen nimen sisältävään, heillä on paras tuntemus siitä kenelle lahja sopii.
  4. Kiinnitä pakettikortti lahjanaruun, jolloin se on helppo irrottaa ja vaihtaa lapsen nimen sisältävään korttiin. Älä käytä teippiä!

Toimitamme paketit eteenpäin maanantaina 12.12.


Osoitteemme on Ruoholahdenkatu 21 B, 00180 Helsinki.
Soita ovisummeria, niin avaamme sinulle oven!
Lahjoja voi tuoda ilman erillistä ilmoitusta toimistoaikojen puitteissa (Ma-Pe 08:00-16:00).
Jos haluat sopia muun ajan, ota yhteyttä sari.venalainen@wulffentre.com.

 

Wulff Entre Ltd. | www.wulffentre.com


Read Next: Latest Articles