Skip to content
Written by Satu Pekkala

Oli maaliskuu 2020. Kamala koronavirus muutti maailmamme päivissä. Koko maailma siirtyi etätöihin ja Teams-tapaamisiin. Messut ja myyntimatkat maailmalle peruttiin. Samalla pysähtyi myös Wulff Entren liiketoiminta.

Varsinkin kansainvälistä kauppaa tekeville naisille ja miehille muutos oli dramaattinen ja oltiin uuden edessä. Innostuttiin siitä, kuinka tuntemattomiakin ihmisiä voitiin tavata Teams -tapaamisissa. Kauppaakin kyllä tehdään, mutta kaipuu johonkin henkilökohtaisempaan ja elämyksellisempään on vahva.

Messuilla ei olla tavattu kasvotusten yli puoleen vuoteen. Ei olla tavattu asiakkaita tai kuultu heidän tarpeistaan syvemmin messuosaston sohvilla tai illallisilla. Omalle osastolle ei ole kävellyt sitä unelma-asiakasta, jonka kanssa voitaisiin solmia isoja kauppoja.

Viimeistään kesän ja lomien loppuessa ryhdyttiin kysymään, että mitä seuraavaksi? Miten tässä uudessa normaalissa tapaisimme asiakkaita ympäri maailmaa, luonnollisesti ja tehokkaasti.

Siksi Wulff Entre on keksinyt messut uudelleen. Ja showroomit, webinaarit, sekä Teams-tapaamiset. Sadan vuoden messukokemuksella.

Suunnittelemme ja rakennamme uuden ajan messuosastoja, markkinoivan yrityksen omiin tiloihin. Fyysisiä tiloja, joissa myyjät ja asiantuntijat emännöivät ja isännöivät vieraitaan, esittelevät tuotteitaan ja palveluitaan sekä niiden parhaita ominaisuuksia. Niin, että asiakas tulee paikalle etäyhteyden välityksellä.

Konsepti mahdollistaa henkilökohtaisia tapaamisia yhden tai useamman asiakkaan kanssa. Ihminen ihmiselle. Aivan kuten messuilla, paitsi että messukävijän matka osastolle on sama kuin lähimmän tietokoneen luokse. Helposti ja sujuvasti, silloin kun hänellä on tarve tavata.

 

Uusi normaali vaatii uudenlaisia ratkaisuja. Katso tarkemmin osoitteessa:

www.exhibitionondemand.tv

 

Exhibition On Demand. By Wulff Entre.

Lisätietoja:

Tomi Hilvo

toimitusjohtaja

Wulff Entre

tomi.hilvo@wulffentre.com

040 560 6869

 

Netta Huhtala

myyntijohtaja

Wulff Entre

netta.huhtala@wulffentre.com

050 340 9991


Read Next: Latest Articles