Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

Suomalaiset meriteollisuusalan yritykset tunnetaan maailmalla vahvasta osaamisesta sekä luotettavuudesta. Meriliikenne- ja offshore-toiminta ovat tulevaisuuden kasvualueita, ja tavaroita ja ihmisiä kuljetetaan paikasta toiseen entistä enemmän.
Merikuljetus on ylivoimaisen energiatehokas ja ympäristöystävällinen kuljetusmuoto, mutta meriliikenteenkin ympäristövaatimukset tulevat edelleen tiukkenemaan, ja nostamaan siten alan know how-haasteita. Jo nyt Suomi on maailman edelläkävijä näiden ratkaisujen kehittämisessä ja hyödyntämisessä. Meriteollisuudella on suuri merkitys suomalaiselle kansantaloudelle, ja siten erityisesti viennin edistäminen on tällä hetkellä ensiarvoisen tärkeää.
Messut ovat osoittautuneet hyväksi keinoksi löytää uusia kumppaneita ja mahdollisuuksia maailmalta. Meriteollisuusalalla messuillaankin perinteisesti vilkkaasti, ja messujen merkitys tilausten saamisessa on suuri.Finland Maritime Pavilion at SMM 2016

SMM 2016

6.-9.9.2016 Hampuri


SMM 2016 on kahden vuoden välein järjestettävä, koko maailman mittakaavassa yksi merkittävimmistä meriteollisuuden alan tapahtumista. SMM 2014 -messuilla vieraili yli 50.000 alan ammattilaista, ja kävijämäärä on kerta toisensa jälkeen ylittänyt kaikki odotukset. Suurimpia yksittäisiä kävijäryhmiä ovat perinteisesti olleet varustamot sekä laivanrakennusteollisuuden kone- ja laitetoimittajat.

Jopa 70% kaikista messujen näytteilleasettajista tulee Saksan ulkopuolelta, jonka ansiosta näyttelyä pidetään alan tärkeimpänä kohtauspaikkana ja foorumina jossa “käyvät kaikki” meriteknisen toimialan yrittäjät kaikkialta maailmasta.
Vuoden 2014 messuilla Wulff Entren koordinoimalla Maritime Finland – paviljongilla oli mukana lähes kolmekymmentä suomalaista näytteilleasettajayritystä. Kaiken kaikkiaan tapahtumaan osallistui näytteilleasettajina yli 2100 yritystä.
Kyselytutkimuksemme mukaan vuonna 2014 Maritime Finland-paviljongissa näytteilleasettajina mukana olleet yritykset saivat keskimäärin 30–50 uutta potentiaalista kontaktia (parhaimmat yli 300!), 5-15 suoraa tarjouspyyntöä sekä parhaimmillaan jopa 50 solmittua sopimusta.

Wulff Entre koordinoi tapahtumaan Maritime Finland-paviljongin myös vuonna 2016. Valtaosa yrityksistä ilmoittautui mukaan jo vuoden 2014 messujen aikana, mutta muutamia paikkoja on vielä jäljellä!

Paviljonki sijaitsee messujen näkyvimmällä paikalla messuhallin pääkulkuväylien risteyksessä. Paviljonkiasiakkaille kuuluu hintaan mm. neuvottelutilojen sekä kahvilaloungen käyttö. Meillä on pitkät ja hyvät suhteet näyttelyjärjestäjiin, ja Finland Maritime-paviljongin mainokset ovat laajasti esillä tapahtuman markkinointimateriaaleissa.

Finland Maritime Pavilion at SMM 2016Finland Maritime Pavilion at SMM 2016 Finland Maritime Pavilion at SMM 2016Finland Maritime Pavilion at SMM 2016Finland Maritime Pavilion at SMM 2016


Read Next: Latest Articles