Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

This post is also available in English.

Wulff Entren yksi tärkeä ydintavoite on kasvun ja kannattavuuden ohella kansainvälistyminen. Ulkomaisten asiakkaiden määrä kasvaakin tasaiseen tahtiin, eli olemme hyvässä vauhdissa matkalla kohti tavoitteiden saavuttamista!
Vuosi sitten toukokuussa Wulffin Ruotsin konttorille palkattiin Entreä edustamaan Sara, joka on nyt tehnyt myyntityötä vuoden verran kolmen kruunun valtakunnassa. Saran tulokset olivat siinä määrin vakuuttavia, että meidän oli kannattavaa perustaa Tukholmaan ihan oma ja virallinen sivukonttori.
Mutkia matkassa ei juuri ollut – joskin Ruotsissa vaaditaan tällaiseen toimenpiteeseen virallinen todistus siitä, ettei yritys ole kotimaassaan konkurssissa. Tällaista todistusta ei ole Suomessa totuttu kirjoittamaan, sillä nämä tiedot ovat kaiken kansan nähtävillä verkossa. Tämä ei kuitenkaan ruotsalaisille riittänyt, edes siinä tapauksessa, että kyseessä olevat sivut olivat olemassa myös ruotsiksi. Lukemattomien puheluiden jälkeen löytyi taho, joka pystyi todistuksen kirjoittamaan, ja asia saatiin eteenpäin.
Virallinen todistus Wulff Entre filial i Sverigen perustamisesta tuli eilen.
Tämän kunniaksi samma på svenska:
Entre nu officiellt i Sverige också – vi har tre kronor!

Article Categories
Article Tags

Read Next: Latest Articles