Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

Maailman suurin pakkausalan messutapahtuma Interpack järjestetään joka kolmas vuosi Düsseldorfissa – seuraavan kerran toukokuussa 2017. Tapahtumalla on pitkät perinteet toimialalla, sillä ensimmäinen Interpack järjestettiin jo vuonna 1958.
Interpack on laajuudessaan ja kansainvälisyydessään kiistatta koko maailman pakkausalan kärkitapahtuma, jossa osallistuvat yritykset kiinnittävät erityistä huomiota osastojen laatuun, laajuuteen ja kokonaispanostukseen mahdollisimman monipuolisesti saadakseen osallistumisesta irti parhaan mahdollisen hyödyn.
Esillä on koko pakkausteollisuuden kirjo tuotantolaitteista suunnitteluun ja materiaaleista itse pakkauksiin ja jakeluun.
Interpack 2017-messut tarjoavat suomalaisille yrityksille erinomaisen mahdollisuuden tutustua pakkausalan kehitykseen, trendeihin ja uutuuksiin ja tavata sekä olemassaolevia, että uusia liiketoimintakumppaneita maailmanlaajuisesti. Monet yritykset myös lanseeraavat uutuustuotteensa ja tuotekehittelynsä viimeisimmät saavutukset juuri Interpackissa, jossa alan päättäjät ja vaikuttajat, ostajat ja lehdistö ovat laajasti paikalla.

Toimialan näkymät ovat positiiviset ja suomalaisten yritysten ponnistukset markkinaosuuksien kasvattamisessa tuottaa hitaasti mutta noususuhteisesti tulosta.

Vuoden 2017 tapahtumaan on vielä jonkin verran paikkoja vapaana, mutta messuille haluavien kannattaa toimia nyt! Kysy meiltä lisää.

Katso myös:

Unwrapping the Packaging Industry Part 1: Global Outlook

Unwrapping the Packaging Industry Part 2: Global TrendsRead Next: Latest Articles