Skip to content

October 20, 2015

OTD 2015

Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

OTD (Offshore Technology Days) on Norjan suurin vuosittainen öljy-, kaasu- ja energia-alojen messu, joka järjestetään tällä viikolla seitsemännentoista kerran. Messut vetävät puoleensa erityisesti norjalaisia alan spesialisteja.
Paikalle odotetaan tänä vuonna lähes 30.000 vierailijaa yli 35 maasta, sekä yli 500 näytteilleasettajaa. Elokuussa Norjassa järjestetty ONS Stavanger oli kansainvälinen megaluokan messutapahtuma, ja sen vastapainoksi keskittyy OTD nimenomaan Norjan markkinoihin. Tämän myötä myös messujen pääkieli on norja. Siinä missä ONS kerää paikalle päättäjiä, on OTD sopivampi kokonsa ja sisältönsä puolesta pk-sektorin yrityksille.
Suomalaisten offshore-yritysten osaaminen ja tuotteet edustavat maailman huipputasoa usealla alueella. Osaamisen juuret löytyvät pääosin Suomen pitkästä meriteollisuushistoriasta: Suomen meriteollisuus on aina joutunut vastaamaan haastavien meriolosuhteiden vaatimuksiin, ja sen myötä suomalaisyritysten vaativissakin olosuhteissa kestävä tuotteet täyttävät monen offshore-toimijan laatuvaatimukset.
Erityistä huomiota on viime aikoina saanut Suomen osaaminen arktisten alueiden toimintaympäristöihin liittyen. Suomessa on kehitetty myös ympäristöystävällisiä ratkaisuja, jotka huomioivat herkän meriympäristön ja joiden turvallisuuskriteerit ovat korkeat.
Suomalaisille yrityksille offshore-toimiala tarjoaa öljyn ja kaasun hinnasta huolimatta edelleen kasvumahdollisuuksia. Suomalaiset tuotteet ovat erityisen kilpailukykyisiä juuri arktisilla alueilla ja kaukana merellä sijaitsevilla tuotantokentillä.
OTD on loistava paikka luoda kontakteja norjalaisiin yrityksiin ja viedä alaa nousujohteisesti eteenpäin – erityisesti nyt kun viennin osuus on tärkeä Suomen kansantaloudelle.


Lisätietoja:

Ninni Arion
CEO
ninni.arion@wulff.fi
+358 50 3967 560


Katso myös:

 


Read Next: Latest Articles