Skip to content
Written by Satu Pekkala

Taas on se aika vuodesta kun lomastressi iskee päälle – pakko saada pöytä puhtaaksi ennen lomia. Niin minäkin ajattelen parhaillaan… Tosin jään ”lomalle” hieman pidemmäksi aikaa tänä vuonna: perhe kasvaa toisella tyttärellä syyskuussa. Pöytä siis on saatava tyhjäksi oikeasti. Aikomuksenani on palata vuoden 2016 alussa takaisin, kunhan olen saattanut esikoisemme turvallisesti koulutien alkuun.
Jään pois rauhallisin mielin. Työt on jaettu ja vastuut siirretty. Voin keskittyä levollisin mielin kotirintaman projekteihin. Olen toki tottunut hallinnoimaan isompiakin tapahtuma- ja messuprojekteja, mutta nyt on rakenteilla oma talo, täysin uusi aluevaltaus! Hulluna minua pitävät monet, mutta he, jotka minut oikeasti tuntevat, eivät todellakaan ylläty tästä! Aina pitää olla käynnissä jotain…
Viimeiset kolme vuotta olen toiminut esimiehenä ja projektiyksikön vetäjänä. Taaksepäin katsottaessa voin todeta että olen oppinut todella paljon. Ihmisten johtaminen on jokapäiväisiä onnistumisia, haasteita ja ennalta arvaamattomia tilanteita – vähän niin kuin lasten kasvattaminenkin. Ja toiselta perheeltähän tämä Entren porukka tuntuu, niin tiiviisti olemme tehneet töitä yhdessä, reissanneet maailmalla ja oppineet tuntemaan toisemme. Useimpien kanssa on jo pitkän parisuhteen verran yhteistä matkaa takana. Nyt otan aikalisän Entren perheestäni, mutta en lopullista eroa.
Toivon onnea ja menestystä uusien tuulien koittaessa koko Entren porukalle, olen hengessä mukana!
Hyvää kesää toivottaen,
Satu
DSC_0688
 


Read Next: Latest Articles