Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

Lähi-idän alueella on paljon puolustusteollisuuden vientipotentiaalia, ja trendi tulee jatkumaan myös lähitulevaisuudessa, sillä alueen mailla on runsaasti varallisuutta ja uuteen puolustusteknologiaan satsataan paljon. Kova kysyntä houkuttelee alueelle myös suomalaisia pk-yrityksiä.
Tänä vuonna Suomesta lähtee kymmenen yritystä Abu Dhabissa 22.-26. helmikuuta järjestettäville IDEX 2015-messuille.
Suomen yhteisosastolla on mukana myös uusia yrityksiä, jotka osallistuvat Lähi-Idän alueen messuille ensimmäistä kertaa. Yhteisosastolla panostetaan Suomen näkyvyyteen, sillä Suomi puolueettomana ja vakaana maana nähdään luotettavana kauppakumppanina myös puolustuspuolen tapahtumissa.
Kaiken kaikkiaan paikalle odotetaan yli 1100 näytteilleasettajaa yhteensä 12 messuhalliin sekä ulkoalueille – näyttelytilaa on varattu tapahtumaa varten kokonaisuudessaan 133 000m2. Edellisessä IDEX-näyttelyssä (2013) vieraili yli 80 000 kävijää 143 maasta.
Persianlahden alueen kiinnostavimmat maat Suomen vientitoiminnan kannalta ovat ns. Gulf Cooperation Council (GCC) maat eli Kuwait, Bahrain, Qatar, Oman, Saudi-Arabia ja Yhdistyneet Arabiemiraatit. Nämä maat muodostavat vakaan ja yhtenäisen markkina-alueen, joka on yksi maailman merkittävimpiä ja nopeimmin kasvavia puolustus- ja siviiliturvallisuusalan markkinoita.
Lisätietoja:
Sari Heiskanen
Myyntijohtaja, Wulff Entre Oy
sari.heiskanen@wulff.fi
+358 10 6335 524
wulff entre lähi-itä

Search


Read Next: Latest Articles