Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

quoteKohta on syksy, ja täytyy niitä messuasioita taas miettiä. Olisi kovat paineet tehdä myyntiä ja hankkia paljon liidejä, mutta kun nuo messujärjestelyt tuntuvat vievän kaiken ajan etukäteisvalmisteluilta… Messuillakaan ei ehdi keskittyä myymiseen, kun aina jotakin menee kuitenkin pieleen, ja täytyy juosta asioilla.
Sitä tässä vaan mietin, että mitäpä jos jostain löytäisi sellaisen palveluntarjoajan, joka hoitaisi kaikki messujärjestelyt meidän puolesta? Sellaisen, joka huolehtisi kaikesta niin hyvin, ettei meidän tarvitsisi kuin saapua valmiille osastolle? Asentaisi näytötkin valmiiksi, niin ei tarvitsisi puku päällä kontata pölyisillä lattioilla etsimässä sähköpistokkeita…
Olisi nimittäin aika hienoa, jos joku ymmärtäisi meidän puolesta nämä ripustuspisteet, hallikartat ja järjestäjän oudot kysymykset. Tietäisi jo valmiiksi mikä toimii missäkin ja miten, niin ei tarvitsisi kantapään kautta kaikkea itse oppia ja opetella.
Ja se se vasta hienoa olisi, jos se sama firma vielä suunnittelisi meille osaston valmiiksi sen perusteella, mitä meidä budjetti antaa myöten ja millaiset meidän tavoitteet on! Meidän osasto tietysti sitten erottuisi muista, kun sen olisi piirtänyt oikea suunnittelija, sellainen joka osaa ottaa kaikki messuympäristössä esiin nousevat asiat huomioon.
Sitten se palveluntarjoaja voisi koota vaikka yhteen verkkopalveluun kaikki oleelliset tiedot niistä messuista joille ollaan menossa, koska eihän me ehditä kaikkeen perehtyä itse ja on kätevää kun joku paikan päällä käynyt on kerännyt tärkeät tiedot yhteen paikkaan. Joo, se olis hienoa se.
Sieltä verkkopalvelusta voisi sitten katsoa kätevästi aikataulut, messuhallin aukioloajat, lähistöltä löytyvät ravintolat ja miten näytteilleasettajapassilla saa matkustaa ilmaiseksi junalla. Hienoa olisi myös, jos sieltä löytyisi markkinointivinkkejä, joiden avulla pystyisimme kasvattamaan osastolle kunnon pöhinää… Kun ei me itse aina ihan ymmärretä miten tuo Twitter toimii.
Mitäpä jos tällainen firma pitäisikin majaa Helsingin Ruoholahdessa?
Ja mitäpä jos sen firman nimi olisi Wulff Entre? Ja ne kutsuisi sitä verkkopalvelua nerokkaasti Entrenetiksi…
Sitä tässä vaan mietin, että pitäiskö niille vaikka soittaa. Jos ne sitten stressaisi meidän puolesta.
DSC_0738 copy

Search


Read Next: Latest Articles