Skip to content
Written by Laura Jõe

Matkani suunnittelijaksi alkoi viime vuoden lopulla, kun sain tietää pääseväni harjoittelijaksi Wulff Entren suunnittelutiimiin tämän vuoden alusta lähtien.
Olen 25-vuotias ja valmistuin reilu vuosi sitten muotoilijaksi Hämeen ammattikorkeakoulusta. Opintoni sisälsivät laajasti erilaista suunnittelua, kuten tekstiili-, kuosi-, tuote-, ja sisustussuunnittelua.
Ensimmäisen kosketuksen messuosaston suunnitteluun ja rakentamiseen sain opiskeluaikana, kun ryhmämme osallistui kahdesti omalla osastollaan Habitare-messuille. Suunnittelimme ja rakensimme koko osaston itse, hankimme rahoituksen ja valmistimme itse esiteltävät tuotteet.
Projekti oli haastava meille opiskelijoille, mutta samalla myös erittäin mielenkiintoinen. Projektin myötä heräsi ajatus, että voisin tulevaisuudessa työskennellä messuosastojen suunnittelun parissa.
Toiveeni toteutui kun hain ja pääsin FEC-koulutuksen myötä harjoittelijaksi tänne Entrelle. Olen saanut kevään ajan harjoitella, käytännössä töitä tehden, kokeneiden suunnittelijoiden hyvässä opastuksessa ja avustuksella. Päivittäisiin tehtäviin kuuluu messuosastojen suunnittelua, teknisten työpiirustusten ja 3D-kuvien tekemistä. Mielenkiintoista on ollut myös päästä mukaan asiakaspalavereihin.
Viihdyn työssäni erittäin hyvin, sillä työympäristö ja tiimimme on innostava, työ on mielenkiintoista ja voin käyttää luovuuttani tehtävien tekoon. Odotan jo kovasti tulevaisuudessa näkeväni työni valmiina osastona!
Koulutukseen liittyvä harjoittelujakso päättyy kesäkuun lopulla, mutta matkani Entrellä jatkuu. Aloitan elokuussa vakituisena suunnittelijana! 🙂
Hyvää alkanutta kesää kaikille toivottaen!
Laura
 


Read Next: Latest Articles