Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

Viime kerralla blogiin kirjoitellessani häämötti edessäni lukuloma, ja tavoitteenani oli opiskelupaikan hankkiminen. Onnekseni voinkin palata blogiin uudelleen iloisten uutisten kera – kahden kuukauden lukuloma ja kova työ tuottivat tulosta, ja heinäkuun alussa sain kaiken jännittämisen jälkeen huojentua ja lukea oman nimeni Turun yliopiston sisäänpäässeiden listalta.
Vaikka lähdenkin kohti oikeustieteiden opintoja ja opiskelijaelämää odottavaisin ja innokkain mielin, tarkoittaa se luonnollisesti sitä, että kokopäiväisen opiskelun myötä joudun jättämään työskentelemisen Entrellä. Vuoden aikana on ehtinyt oppia sitä sun tätä, ja monipuoliset tehtävät ovat pitäneet arkipäivät mielenkiintoisina viikosta toiseen. Assistenttina työskentely on ollut palkitsevaa, ja uskon, että pääsen tulevaisuudessa hyödyntämään Entrellä opittuja taitoja niin opiskeluissa, kuin kaikenlaisissa muissakin eteen tulevissa tilanteissa.
Kiitokset Entren porukalle kuluneesta vuodesta viihtyisässä työympäristössä! Käynnissä on ollut kolmen päivän tiukka perehdyttäminen, minkä jälkeen voinkin luottavaisin mielin päästää seuraajani hyppäämään assistentin saappaisiin.
On kuitenkin tullut minun osaltani aika tyhjentää Ruoholahden toimiston työpöytä, ja lähteä kohti uusia haasteita. Työskentelyni Entrellä pääsenkin päättämään perinteikkäisten läksiäisten eli kakkukahvien muodossa tänään.
Onnea ja menestyksekästä syksyä koko Entren porukalle!
DSC_0679 DSC_0684
 


Read Next: Latest Articles