Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

Bauma China on Kiinan merkittävin rakennuskonealan näyttely, joka järjestetään kahden vuoden välein Shanghaissa, tänä vuonna 25.–28. marraskuuta. Vuonna 2012 paikalla kävi yli 180.000 kävijää 171 maasta. Näytteilleasettajia puolestaan oli saapunut paikalle 38 eri maasta yhteensä 2718 kappaletta.
Tänä vuonna Bauma China järjestetään seitsemännen kerran, ja me olemme mukana seitsemättä kertaa!

Kaikki tiet vievät Kiinaan

Vuonna 2012 näytteilleasettajamäärä kasvoi 46% edellisnäyttelyyn verrattuna. Näyttelypinta-alaa oli yhteensä ulko- ja sisätiloissa yli 300.000m2, joka oli 30% enemmän kuin vuonna 2010. Kävijämäärän nousu oli nousuista maltillisin: 16%. Selvää on, että Bauma Chinan kasvu on ollut ilmiömäistä koko sen historian ajan.
Suurin osa vierailijoista on kiinalaisia, mutta seuraavaksi suurimmat massat saapuvat Venäjältä, Koreasta, Intiasta, Malesiasta, Singaporesta, Japanista, Taiwanista, Hong Kongista ja Turkista. Näytteilleasettajista kiinalaisen enemmistön lisäksi runsaslukuisia olivat mm. saksalaiset, italialaiset ja korealaiset.

Potentiaali kaupungistumisprojekteissa

Kiinassa kaupungistuminen sekä jatkuva infrastruktuurin kehittäminen ovat edelleen voimakkaassa nousussa, ja uusia rakentamisprojekteja tulee koko ajan lisää.
Toimialan vientinäkymät Aasiaan ovat kaiken kaikkiaan erittäin positiiviset suomalaisille yrityksille.
bauma

 


Read Next: Latest Articles