Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

Minulla oli kunnia vastaanottaa IFES-jäsenyys Wulff Entrelle kesäkuussa Istanbulissa. Se oli hieno hetki!
IFES on maailmalla toimiva messuarkkitehtien ja projektintuottajien oma yhteenliittymä. Sen jäseneksi pääsee täyttämällä kansainväliset kriteerit messuprojektien laadussa, jonka lisäksi yrityksen maine alalla tulee olla hyvä. Olemme ainoa ja ensimmäinen Pohjoismaissa pääkonttoria pitävä messualan yritys, joka on hyväksytty IFESin jäseneksi.
Messuprojekti on usein asiakkaamme arvokkain yksittäinen markkinointitapaus vuodessa – siksi bisnesmallimme perustuu luottamukseen. Paineet suoriutua ovat kovat, sillä ei riitä, että osaamme homman kotimaassa – on myös ymmärrettävä monikulttuurista maailmaa. On täysin eri asia hoitaa messuprojekti Tampereelle kuin Delhiin, Shanghaihin kuin Dubaihin, USA:sta puhumattakaan.
Asiakkaamme on voitava luottaa, että jokainen yksityiskohta tulee huomioitua, jotta he voivat keskittyä omaan suoritukseensa: myyntiliidien keräämiseen ja verkottumiseen messuilla.
Entrellä on vuosikymmenten aikana hioutuneet projektituotannon prosessit, sekä motivoitunut ammattilaisten tiimi auttamassa asiakkaitamme. Maineemme on kiirinyt nyt myös maailmalla, ja tunnustuksena siitä saimme vastaanottaa tämän IFES-perheen jäsenyyden.
Jatkossa voimme entistäkin paremmin tarjota asiakkaillemme palveluitamme ympäri maailmaa, messurakentajakumppaniemme kautta, jotka tunnemme henkilökohtaisesti. Luottamus kun nousee aivan eri tasolle, kun se on rakennettu henkilökohtaiselle pohjalle. Istanbulissa opimme, että ”IFES is not only about trust. It’s about friendship”.
Eikä kaveria jätetä pulaan!
Wulff Entre member of IFES | Wulff Entre Ltd. | www.wulffentre.com Wulff Entre member of IFES | Wulff Entre Ltd. | www.wulffentre.comWulff Entre member of IFES | Wulff Entre Ltd. | www.wulffentre.com

Article Categories
Article Tags

Read Next: Latest Articles