Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

Ympäristöteknologiamarkkinat ovat kehittyneet viimeisten vuosien aikana hieman yleistä markkinakehitystä vauhdikkaammin, ja nopean kasvun voi olettaa jatkuvan myös tulevaisuudessa. Huomenna ovensa avaava Wetex 2016-tapahtuma Dubaissa kerää paikalle alueen merkittävimmät ympäristövaikuttajat, -yritykset ja -päättäjät.
Wetex on Lähi-Idän alueen merkittävin ympäristöön ja kestävään kehitykseen keskittyvä tapahtuma, jonka teemana on tänä vuonna ”At the Forefront of Sustainability”. Käytössä ovat kaikki Dubain suuren messukeskuksen yhdeksän messuhallia.
Dubailla on vahva asema Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan liikekeskuksena, ja Arabiemiraatit onkin yksi Suomen tärkeimmistä vientialueista Lähi-idässä, jossa erityisesti Persianlahden GCC-maissa tullaan lähivuosina tekemään järeitä uudisrakentamisen investointeja. Nämä luonnollisesti poikivat samalla mm. monenlaisia energiahankkeita.
Kestävän kehityksen säädösten mukaiset hankkeet avaavat suomalaisyrityksille mahdollisuuden tarjota osaamistaan mm. ympäristöystävällisten sekä energiaa säästävien materiaalien, tuotteiden, rakentamisen ja teknologioiden saralla. Myös kansainväliset sopimukset luovat painetta ympäristökysymysten integrointiin osaksi päätöksentekoprosesseja, ja tämä antaa uusia mahdollisuuksia monelle ympäristöteknologiaa tarjoavalle yritykselle.
Positiivisen kehityksen taustalla voidaan nähdä ympäristöteknologioille avointen markkinoiden laajentuminen yleisesti, mutta osansa on myös ympäristökysymysten nousemisella vahvaksi osaksi poliittista keskustelua. Käsillä olevat ympäristöongelmat ovat laajamittaisia ja globaaleja, ja niihin halutaan nyt tarttua ennen kuin on liian myöhäistä.
Vuoden 2015 tapahtumassa vieraili yli 23 000 kävijää sekä lähes 1700 näytteilleasettajayritystä. Vastaavia kävijämääriä odotetaan paikalle myös tänä vuonna. Wulff Entre on mukana viemässä suomalaisnäytteilleasettajia messuille.

Lisätietoja:

Netta Huhtala
Senior Sales Manager
+358 50 396 7516
netta.huhtala@wulffentre.com

Outi Jokinen
Sales Manager
+358 44 7830 938
outi.jokinen@wulffentre.com


Read Next: Latest Articles