Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

Bauma Conexpo Africa järjestetään tänä vuonna järjestyksessään toista kertaa, ja järjestelyistä vastaavina tahoina toimivat Bauma ja Conexpo – näin ollen Bauma Conexpo Africa 2015 on kahden maailman suurimman rakennuskonenäyttelyjärjestän yhteenliittymä.
Aiemmin Bauman menestystarinaa on seurattu Saksassa, Kiinassa sekä Intiassa, ja vuonna 2013 ensimmäisen kerran järjestetty BC Africa oli valtava menestys jo ensimmäisenä vuonnaan. Tälle vuodelle näyttely on siirretty laajenemisen vuoksi uuteen näyttelypaikkaan ja näyttelyä on mainostettu järjestäjän tahosta näyttävästi ympäri Afrikkaa ja sen lähimaita. Suomen paviljonki on Wulff Entren järjestämänä mukana jälleen tänä vuonna ja näytteilleasettajat saavat ilmaista lisänäkyvyyttä osana paviljonkia, esimerkiksi näyttelyn nettisivuilla.
Venäjän talouspakotteiden ja tätä seuranneen huonon kysynnän ja hiipuneen tilauskannan vuoksi moni yritys on lähtenyt etsimään korvaavia markkinoita muulta ja juuri Afrikka mantereena on kehittyvänä alueena mielenkiintoinen. Mantereella satsataan rakentamiseen, jonka myötä niin rakennusten kuin infrastruktuurinkin sekä elintason odotetaan nousevan.
Tämä tarjoaa loistavia mahdollisuuksia yrityksille, joiden on hyvä olla mukana nyt jo kehityksen alkuvaiheessa, jotta pääsevät mahdollisimman aikaisessa vaiheessa tulevaisuudessa aukeaville suuremmillekin markkinoille. BC Africa on juuri oikeaan aikaan käyntiin saatu näyttely, joka on vasta toisesta tapahtumakerrastaan huolimatta noussut mantereen tärkeimmäksi rakennuskone- ja kaivosalan näyttelyksi.
Vuonna 2013 Bauma Africa kokosi yhteen 754 näytteilleasettajat 38 eri maasta, ja vierailijoita saapui paikalle 14 700 yli 110 maasta. 84% kävijöistä oli Etelä-Afrikasta, 6% muista Afrikan maista ja loput 10% muista maanosista. Top-10 vierailijamaihin kuului lukuisten Afrikan maiden lisäksi mm. Italia, Saksa sekä Intia. Tänä vuonna kävijöitä odotetaan yhä laajemmin Afrikan mantereelta.
Jos olet käymässä Johannesburgissa ensi viikolla, tervetuloa tutustumaan suomalaisyrityksiin yhteisosastollemme halliin 5, sekä keskustelemaan myös teidän yrityksenne mahdollisuudesta lähteä mukaan vuonna 2017!
Mukana ovat Avant Tecno, Dynaset, Tamrotor/Gardner Denver, Sinmachine sekä Robit.

YouTube / baumaMunich – via Iframely


Read Next: Latest Articles