Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

Olin maanantaina Helsingin markkinointi- ja viestintäekonomien blogipaneelissa keskustelemassa yritysblogien merkityksestä sekä suhteesta yrityksen muuhun viestintään. Mukana olivat myös Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen, sekä sosiaalisen median asiantuntijatoimisto Grapevinen toimitusjohtaja Marika Siniaalto.
Keskustelimme mm. siitä, kuinka erilaisia bloggaamistapoja ja –käytäntöjä erilaisilla yrityksillä saattaa olla. Kotipizzan blogia ylläpitää yrityksen toimitusjohtaja, kun taas meillä Entrellä kirjoittamiseen osallistuvat kaikki. Myös Grapevinella on käytössä kiertävä bloggausvuoro.
Tärkeää on merkityksellisen sisällön ohella säännöllisyys, sillä paikalleen jämähtänyt blogi sammaloituu yllättävän nopeasti (sama pätee muuten myös yrityksiin). Entren blogi päivittyy keskimäärin kerran viikossa, sillä messumaailmassa tapahtuu jatkuvasti.
Puhuimme myös tavoitteista, kohderyhmistä sekä siitä, mikä oikeastaan on yritysblogin funktio – lähtökohdat on hyvin erilaiset esimerkiksi nyt vaikka Kotipzzan ja Wulff Entren tapauksessa. Vain yhtä absoluuttisesti oikeaa tapaa tehdä yritysblogia ei onneksi ole.

Tässä muutamia poimintoja keskustelusta:


Niin, millainen yritysblogi on sinun mielestäsi hyvä? Milaisiin aiheisiin toivoisit Wulff Entren blogin tarttuvan jatkossa enemmän? Kerro meille kommenttiboksissa, sähköpostilla, TwitterissäFacebookissa tai LinkedInissä!


Read Next: Latest Articles