Skip to content
Written by Guest Blogger

Compamed toi uusia kontakteja


Innokas Medical osallistui jälleen Saksan Düsseldorfissa järjestetyille Compamed –messuille 12.-14.11.2014. Tällä kertaa Innokas oli mukana messuilla Suomen yhteisosastolla hallissa 8a, ständillä N35.

”Messut olivat jälleen mielenkiintoiset. Osallistuimme messuille tällä kertaa hieman eri konspetilla kuin aikaisempina vuosina, sillä oman ständin sijaan lähdimme näytteilleasettajiksi Suomen yhteisosastolle muiden suomalaisten yritysten kanssa. Lisäksi meillä oli käytössämme neukkarit etukäteen sovittuja asiakastapaamisia varten”, jo viidettä kertaa messuilla mukana ollut Innokkaan markkinointikoordinaattori Elina Ihme kertoo.

Innokkaan myyntijohtaja Tommi Kaasalainen tutustui puolestaan messuihin ensimmäistä kertaa. Kaasalainen näkee terveysteknologia-alan ykkösmessujen olevan hyvä tilaisuus verkostoitua, ja tutustua alan uusiin tuotteisiin.

”Erinomainen tapahtuma laajentaa kontaktiverkostoa ja tutustua uusiin tuotteisiin. Medica-messut näyttäisivät olevan ”the place to visit” tällä toimialalla. Nähtävää on kolmeen päivään ihan riittävästi ja paljon jää myös näkemättä, koska iso osa ajasta menee tapaamisissa asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa”, Kaasalainen pohtii.

Terveysteknologian asema markkinoilla vakaa yleisestä taloustilanteesta huolimatta


Kaasalainen kokee messuosallistumisen olleen kannattava, mutta näkee messujen jälkityöllä olevan myös suuri merkitys kokonaisonnistumisen kannalta. Lisäksi Kaasalainen haluaa nostaa esiin terveysteknologia-alan vakaan aseman markkinoilla yleisestä taloustilanteesta huolimatta:

”Saimme messuilta paljon uusia kontakteja, mutta uusien asiakkaiden hankinta oli osin hieman haastavaa, kun kaikki yritykset ovat messuilla myyntimoodissa. Siksi onkin erityisen tärkeää, että messuilla aloitetut keskustelut käydään loppuun messujen jälkeen. Näyttää siltä, että yleisestä taloustilanteesta huolimatta ainakin terveysteknologiassa on vauhti päällä. Samaa tuntuivat sanovan sekä kumppanit että asiakkaat messuilla keskusteltaessa. Eli alkaneesta uudesta vuodesta 2015 voinee odottaa hyvää vuotta”, Kaasalainen kertaa.

Compamed?


 Compamed järjestettiin Medica-messujen yhteydessä. Kyseessä on maailman suurimmat säännölliset lääketieteen tekniikan alan ja johtavien kansainvälisten lääketieteellisten tuotteiden komponenttien ja raaka-aineiden toimittajien erikoismessut. Tapahtuma kokosi jälleen suuren määrän alan asiantuntijoita Dusseldorfiin; kävijöitä kirjattiin neljän messupäivän aikana lähes 130 000. Tänä vuonna Medicassa ja Compamedissa oli näytteilleasettajia yhteensä jopa 5555 (4831 Medicassa ja 724 Compamedissa).

Medica järjestetään seuraavan kerran 16.-19.11.2015. Samalla myös Compamed-messujen aukioloaika pidentyy aikaisemmasta kolmesta messupäivästä neljään messupäivään, kun Compamed järjestetään seuraavan kerran Medican tapaan nelipäiväisenä tapahtumana 16.-19.11.2015.
innokas

Search


Read Next: Latest Articles