Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

Moikka!
Aloitin Entrellä designer traineena joulukuussa 2014.
Koulutukseltani olen muotoilija, ja valmistumiseni jälkeen olen työskennellyt erilaisissa tehtävissä suunnitteluun, projektihallintaan ja toteutuksiin liittyen. Freelancer-projektien lisäksi olen ollut töissä mm. sellaisilla yrityksillä kuin Mozo Oy, Diagonal ja Bisset Adams LTD. Viimeisen parissa tuli suunniteltua suurin osa Opelin myymälätiloista Suomeen.
Startti Entrellä on ollut minulle mieleinen. Tahti on ollut sopivan rivakka ja olen saanut työskennellä mielenkiintoisten asiakkaiden ja toimeksiantojen parissa. Kaikki puhaltavat yhteen hiileen asiakkaiden toiveiden toteutumiseksi. Avointa keskustelua käydään koko ajan ja sen takia muuttuviin tilanteisiin pystytäänkin reagoimaan ripeästi.
Työilmapiiri täällä on iloinen ja avoin. Hyvien tyyppien kanssa on mukavaa työskennellä ja hyviä juttuja kyllä riittää päivästä toiseen.
Entre on myös loistava paikka kasvaa ammattilaisena. Tietoa ja taitoa taloon mahtuu paljon ja kysyä saa aina. Koenkin, että Entrellä opimme toinen toisiltamme uutta joka päivä.
Näen nyt alkavan vuoden 2015 touhukkaana, mutta hauskana vuotena uudelle entreläiselle. Tästä tulee varmasti hauskaa!
Hyvää alkavaa vuotta kaikille!
Terveisin Joel


Read Next: Latest Articles