Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

SMM 2016 on kahden vuoden välein järjestettävä, koko maailman mittakaavassa yksi merkittävimmistä meriteollisuuden alan tapahtumista. SMM 2014 -messuilla vieraili yli 50000 alan ammattilaista, ja kävijämäärä on kerta toisensa jälkeen ylittänyt kaikki odotukset.
Vuoden 2014 messuilla Wulff Entren koordinoimalla Maritime Finland-paviljongilla oli mukana lähes kolmekymmentä suomalaista näytteilleasettajayritystä, ja olemme jo aloittaneet valmistelut vuoden 2016 näyttelyä varten.

Tässä 10 syytä siihen, miksi messuilla kannattaa olla mukana nimenomaan Maritime Finland Paviljongissa:


1. Paviljonki sijaitsee messujen näkyvimmällä paikalla messuhallin pääkulkuväylien risteyksessä.
2. Suomalaiset meriteollisuusalan yritykset tunnetaan maailmalla vahvasta osaamisesta sekä luotettavuudesta, ja tämän vuoksi monet etsivät uusia kumppanuuksia erityisesti Suomesta. Messuilla on tärkeää tulla löydetyksi, ja paviljonki takaa hyvän näkyvyysarvon kilpailijoihin nähden.
3. Vuonna 2014 Maritime Finland-paviljongissa näytteilleasettajina mukana olleet yritykset saivat keskimäärin 30–50 uutta potentiaalista kontaktia (ennätys yli 300!), 5-15 suoraa tarjouspyyntöä sekä parhaimmillaan jopa 50 solmittua sopimusta.
Finland Maritime Pavilion at SMM Hamburg | Wulff Entre Ltd. | www.wulffentre.com
4. Suomen paviljonki tarjoaa osallistujilleen korostuneen laajat mahdollisuudet tehokkaaseen verkostoitumiseen ja bisneksen tekemiseen vetovoimaisella markkina-alueella.
5. Paviljonkiasiakkaille kuuluu hintaan mm. neuvottelutilojen sekä kahvilaloungen käyttö.
6. Messut ovat osoittautuneet hyväksi keinoksi löytää uusia kumppaneita ja mahdollisuuksia maailmalta. Meriteollisuusalalla messuillaankin perinteisesti vilkkaasti, ja messujen merkitys tilausten saamisessa on suuri. Maapaviljongissa pääset hyötymään synergiaeduista.
7. Maritime Finland-paviljongin mainokset ovat laajasti esillä tapahtuman markkinointimateriaaleissa.
Finland Maritime Pavilion at SMM Hamburg | Wulff Entre Ltd. | www.wulffentre.com
8. Paviljonkiasiakkailla on käytössään Wulff Entren ammattitaitoinen messutiimi, joka varmistaa messujen onnistumisen ja vapauttaa näytteilleasettajayritysten ajan siihen, mitä varten messuille on tultu.
9. Messuille on jo ilmoittautunut paras mahdollinen messuporukka – messuilla saa olla myös hauskaa, ja tällä porukalla se onnistuu!
10. Yli puolet vuoden 2016 paviljonkipaikoista myytiin jo vuoden 2014 messujen aikana. Muutama osastopaikka on vielä jäljellä – ota yhteyttä: Ninni Arion / ninni.arion@wulff.fi / +358 10 6335 560
Finland Maritime Pavilion at SMM Hamburg | Wulff Entre Ltd. | www.wulffentre.com

Search


Read Next: Latest Articles