Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

Suomen paras yritysblogi-kilpailun palkinnot jaettiin eilen Markkinointiviestinnän viikolla Katajanokan Wanhassa Satamassa.
Myös Entren blogi oli ehdolla, ja shortlistattuna viiden parhaan joukkoon. Muita finalisteja olivat Grapevine Media Oy, Katleena Kortesuo, Kotipizza, Sweatband Training Oy.
Hyvän yritysblogin tärkein rakennuspalikka ovat tietysti loistavat, halutulle kohderyhmälle suunnatut merkitykselliset sisällöt. Tärkeitä asioita ovat myös säännöllisyys ja tuoreus, ja siksi Entren blogi päivittyykin keskimäärin kerran viikossa.
Saamme usein arvokkaita juttutoiveita ja -ehdotuksia asiakkailtamme, ja Entrellä kaikki asiantuntijat osallistuvat oman näkökulmansa kautta blogin rakentamiseen. Uskomme vakaasti, että valitsemamme tie on meille juuri se oikea, ja saatu palaute tukee tätä käsitystä vahvasti.
Juttuideat ovat toki edelleen tervetulleita, ja niitä voi laittaa tulemaan sähköpostilla, Twitterissä, LinkedInissä tai vaikka Facebookissa. Saa soittaakin. 🙂
Suomen parhaan yritysblogin titteliä emme vielä tänä vuonna pokanneet, sillä voiton vei kotiin Kotipizzan toimitusjohtajan mahtava Pizza Guy. Onneksi olkoon!
Suomen paras yritysblogi 2015

Article Categories

Read Next: Latest Articles