Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

Selfielle tarkoitetaan kuvaa, jonka henkilö ottaa itsestään. Selfie otetaan tyypillisimmin puhelimella, jonka jälkeen se yleensä jaetaan erinäisiin sosiaalisen median kanaviin keräämään tykkäyksiä (ja kehuja siitä, miten ihanalta tai komealta henkilö kuvassa näyttää).
Kuluttajamessuilla erilaiset selfiekilpailut ovat olleet arkipäivää jo muutaman vuoden ajan, mutta nyt niiden voi havaita rantautuneen jo b2b-messuillekin: alkuvuodesta järjestetyillä Arab Health 2015-messuilla oli mahdollisuus voittaa selfiekilpailuun osallistumalla itselleen taulutietokone, ja viime viikolla OTC-messuilijat saivat Houstonissa osallistua GoPro-kameran tavoitteluun omilla naamakuvillaan. Ei välttämättä ihan sitä, mitä ensimmäiseksi tulee mieleen, kun puhutaan vaikka offshore-teknologiaan liittyvästä suurtapahtumasta.
Järjestäjien omien selfiekilpailujen voidaan varmasti olettaa kasvattavan suosiotaan jatkossakin, sillä osallistujia näihin tempauksiin on riittänyt ehkä jopa merkittävästikin odotettua enemmän.

Myös monet näytteilleasettajat ovat heränneet järjestämään monenlaisia somekilpailuja omilla osastoillaan, ja ovatkin siten onnistuneet menestyksekkäästi luomaan pöhinää brändinsä ympärille. Monesti myös potentiaalisten liidien kerääminen on ollut merkittävästi helpompaa, kun jää on murrettu jollakin, jolle voidaan ehkä yhdessä naureskella.
Yhtenä hyvänä esimerkkinä tällaisesta näytteilleasettajan omasta somekilpailusta voidaan mainita asiakkaamme Deltamarinin jääkarhuselfiekilpailu juuri viime viikon OTC-messuilla Houstonissa. Entreläisetkin osallistuivat kilpailuun, mutta voitto meni tällä kertaa sivu suun, ja pääpalkinnon – hellyyttävän jääkarhupehmolelun – vei nimimerkki @juanpi10.

Search


Read Next: Latest Articles