Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

Projektiyksikössä kuhisee! Uusi projektikoordinaattorimme Karoliina on hypännyt joukon jatkoksi tammikuun alussa, ja samaan aikaan vakinaistimme meille puoli vuotta sitten harjoitteluun tulleen Annemarin.
Yhdelle projektikoordinaattorille olisi vielä pöytä vapaana, eli jos tunnet jonkun tai koet itse olevasi sopiva tyyppi, niin nyt kannattaa laittaa vinkkiä tai hakemusta tulemaan!
Projektikoordinaattorin tehtäviin sopii parhaiten henkilö, jolta löytyy rohkeutta ja täsmällisyyttä, sekä kylmät hermot ja sopiva määrä pilkettä silmäkulmasta. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa englannin sekä ruotsin tai norjan kielen taitoa, mutta myös muu kielitaito on tervetullutta! Kokemus messuista ja tapahtumista lasketaan eduksi, mutta välttämättömyyksiä ne eivät ole – tehtävä sopii siis myös esimerkiksi työharjoittelupaikaksi koulusta valmistuvalle, jolloin koulutamme uuden tulokkaan tehtävien tasalle.
Työtehtäviin kuuluu pääasiassa yritysten messuosallistumisten käytännön järjestelyiden koordinointi projektiluontoisesti sekä Suomessa että ulkomailla. Lisätietoja toiminnastamme löydät nettisivuiltamme osoitteesta www.wulffentre.com.
Lähetä hakemuksesi sekä CV:si osoitteeseen info.entre@wulff.fi perjantaihin 23. tammikuuta mennessä.
Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
uutiskuva entreläiset


Read Next: Latest Articles