Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

Maailman suurin ja tärkein vuosittainen offshore-toimialan tapahtuma OTC 2015 starttaa viikon kuluttua Houstonissa (4.-7.5.). Kävijöitä OTC:hen odotetaan saapuvan tänäkin vuonna yli 100 000, kun näytteilleasettajiksi on ilmoittautunut 2647 yritystä jopa 37 maasta.
OTC on ns. “pakollinen näyttämö” yrityksille, jotka haluavat tulla huomatuiksi offshore-toimialan erityisesti öljynporaukseen liittyvällä pelikentällä. OTC Houston on erittäin suosittu tapahtuma, ja messuille on jatkuva noin tuhannen yrityksen jono näytteilleasettajaksi.
Suomalaisyritykset hakevat Houstonista vientimahdollisuuksia erityisesti Yhdysvaltoihin, mutta myös muihin merkittäviin alan vientialueisiin kuten Norjaan, Länsi-Afrikkaan, Brasiliaan, Kaakkois-Aasiaan sekä Kanadaan.
Tänä vuonna Wulff Entrellä on OTC:ssa mukana suomalaisyritysten lisäksi myös merkittävä määrä kansainvälisiä yrityksiä, ja Houstoniin onkin siksi lähdössä hieman suurempi joukko entreläisiä.
Tavataan messuilla!


Read Next: Latest Articles