Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

Offshore Technology Conference (OTC) on öljyalan johtava tapahtuma, joka on järjestetty joka vuosi vuodesta 1969 alkaen Houstonissa, Texasissa. Wulff Entre on ollut mukana viemässä suomalaisia asiakkaita OTC:hen jo kymmenien vuosien ajan.
Tänä vuonna Wulff Entre pääsi toteuttamaan ensimmäistä kertaa myös Norjan suuren paviljongin, joka oli pinta-alaltaan yli 1000m2 kokoinen, ja jonne kokoontui näytteilleasettajiksi jopa 62 norjalaista öljyalan yritystä. Norjan paviljonki oli tähän asti suurin koskaan rakentamamme osastokokonaisuus, johon kuului myös kaksikerrosrakenteen päälle pystytetty 223m2 käsittävä ravintola, jossa työskenteli yhteensä 15 ihmistä tarjoillen yli 700 ruoka-annosta jokaisena messupäivänä.
Norjan paviljongin lisäksi suunnittelimme ja rakensimme messuille edellisvuosien tapaan myös kaksi Suomen paviljonkia, joissa oli näytteilleasettajina 12 suomalaista yritystä. Suomipaviljonkien yhteenlaskettu pinta-ala oli 171,5m2.
– OTC on alamme suurin tapahtuma ja meille on erittäin tärkeää olla paikalla OTC:ssa tapaamassa asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme. Tänäkin vuonna tapahtuma oli erittäin suuri ja pääsimme näkyvyyden ja yhteydenpidon osalta tavoitteisiimme, kommentoi Offshore-liiketoiminnanjohtaja Oskari Jaakkola Deltamarinilta.

Alhainen öljyn hinta ei vaikuttanut kävijämääriin

Kävijöitä nelipäiväinen messutapahtuma keräsi tuttuun tapaan lähes 100 000 ympäri maailman, jopa 130 maasta. Näytteilleasettajia oli saapunut paikalle 37 maasta yhteensä 2682.
OTC Houston on erittäin suosittu tapahtuma, ja messuille onkin jatkuva noin tuhannen yrityksen jono näytteilleasettajaksi.
uutiskuva norjasallakartsu


Read Next: Latest Articles