Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

Viimeisimmässä blogikirjoituksessani otin kantaa siihen, kannattaako markkinointibudjetin leikkauksia kohdistaa messuihin silloin, kun myynti takkuilee, vai olisiko kenties parempi laittaa suurempaa vaihdetta päälle ja lähteä aktiivisesti hakemaan kauppoja kotiin.
Joskus yritykset todella päättävät jättää messut väliin, mutta kokevat tapahtuman silti niin hyödylliseksi, että lähtevät paikalle pyörimään ja jakamaan esitteitä tai käyntikortteja.
Tässä kaksi tärkeää syytä, miksi oman osaston pystyttäminen on silti parempi vaihtoehto:

1 – Jos sinua ei näy, sinua ei ole

Yli 80% messukävijöistä suunnittelee messukäyntiään etukäteen. Jos et ole näytteilleasettajana, kukaan ei tiedä että olet paikalla, eikä näin ollen voi suunnitella vierailevansa osastollasi tai ottavansa yhteyttä tapaamisen bookkaamiseksi. Messukatalogi saattaa kuulostaa ajatuksena vanhanaikaiselta, mutta se on silti ensimmäinen paikka, josta kävijät katsovat osallistujalistaa ja suunnittelevat messukäyntinsä sen mukaan.
Sähköisessä muodossa toimivat katalogit myös mahdollistavat usein mm. oman yrityksen luokittelemisen tuotekategorioittain, jolloin messukäynnin suunnittelu sujuu potentiaalisilta tulevilta liikekumppaneilta todella sujuvasti.

2 –  Kävijänä tavoitat vain myyjiä

Messuosastoille lähetetään yleensä myyjät. Mieti keitä sinä haluat tavata – myyjiä vai ostajia? Jos messuosallistumisesi tavoite on myydä, on oma osasto ehdoton, sillä vain se houkuttelee paikalle potentiaalisia ostajia.

Search


Read Next: Latest Articles