Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

Kun suunnittelemme design-osastoja, on ensiarvoisen tärkeää saada asiakas sellaiseen luottamuksen tilaan, jossa hän uskaltaa sanoa: “haluan sen väriset seinät, että se houkuttelee haluamaani kohderyhmää” – ei niin, että ”haluan pinkin osaston, koska tykkään itse pinkistä” .
Ihannetilanteessa hän sanoisikin meille näin: “kohderyhmääni ovat 10-12 vuotiaat tytöt, ja tuotteeni on uusin Barbie markkinoilla”. Näin voisimme kertoa hänelle, että suunnittelemme osastosta oikein pinkin ja kimaltavan, koska se todennäköisimmin vetoaa kaikkein parhaiten juuri hänen kohderyhmäänsä.
Tällä tavalla pinkille osastolle olisi järkiperusteinen, liiketoimintaa tukeva syy, eikä se rakentuisi vain jonkun yksittäisen henkilön omien mieltymyksien ympärille.
testi
Meillä on todella pitkä historia messualalla, sekä merkittävän paljon tietämystä erilaisten kohderyhmien mieltymyksistä eri puolilla maailmaa. Tiedämme, että amerikkalaisia houkuteltaessa kannattaa käyttää suuria rakenteita ja massiivisia logoja. Tiedämme, että punainen on Kiinassa onnen ja menestyksen väri, kun taas valkoinen symboloi kuolemaa. Tiedämme, ettei Brasiliassa kannata maalata osastorakenteita, koska maali ei ehdi kuivua kuuman ja kostean ilman vuoksi.
Tämän lisäksi me tiedämme millaiset portaat kaksikerroksisiin osastoihin tulee rakentaa, millaiset valot osastolle kannattaa tuoda, tai miten mikäkin printti toimii erilaisilla pinnoilla. Kun asiakas suostuu luottamaan meidän ammattitaitoomme, on kaikki tämä tieto automaattisesti asiakkaan osastosuunnittelun tukena ja apuna.
wulff_entre_refekuvia
Asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden huolellinen kartoittaminen on jokaisen osaston ensimmäinen ja lopulta myös tärkein rakennusaine. Tätä varten meidän tulee osata kysyä oikeanlaisia kysymyksiä – ja mehän kysymme.
 

Search


Read Next: Latest Articles