Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

Norjan öljymarkkinoilla on tällä hetkellä paljon tilaa suomalaiselle osaamiselle, ja offshore-investointien odotetaan kasvavan voimakkaasti erityisesti seuraavien kahden vuoden aikana. Offshore-projektit ovat luonteeltaan massiivisia ja teknologisesti haastavia, ja öljy-yhtiöt ovatkin siksi valmiita ostamaan teknologiaa ja palveluita sieltä mistä parasta laatua ja luotettavuutta saa – esimerkiksi Suomesta. Uusia toimittajia ja ratkaisuja tarvitaan jatkuvasti.
Yksi parhaista paikoista luoda kontakteja norjalaisten öljyalan ammattilaisten kanssa on ONS 2016-messutapahtuma, joka järjestetään vuoden kuluttua Stavangerissa. Tapahtumaan odotetaan jälleen osallistujiksi yli 90 000 öljyalan ammattilaista, ja vuotta 2016 varten avataan suurten kävijä- ja näytteilleasettajamäärien vuoksi myös yksi lisähalli.
Palautekyselymme perusteella vuoden 2014 messuilla mukana olleet suomalaiset asiakkaamme pitivät tapahtumaa yhtenä alan TOP 3-, tai vähintäänkin TOP 5-messuista, ja erityisen hyvänä paikkana mm. verkostoitumiseen ja globaalin markkinatilanteen tarkkailuun:

“ONS oli meille positiivinen kokemus, sillä osallistuimme ensimmäistä kertaa messuille Norjassa. Messuilla olikin paljon nähtävää ja runsaasti ennalta tuntemattomia kontakteja ja yrityksiä.”

Monet tekivät merkittäviä suoria kauppoja ja saivat tarjouspyyntöjä. Kaikenkaikkiaan ONS on hyvä portti kansainvälisille markkinoille.

Katso tästä tarjouksemme Finnish Technologies-osallistumispaketista!

Wulff Entre / ONS 2016ONS visitors Wulff Entre / ONS 2016


Read Next: Latest Articles