Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

Tasan vuosi sitten tehtiin Nor-Shipping-messuilla Norjassa viimeisiä silauksia Maritime Finland-paviljonkiin. Messut olivat oikein onnistuneet, ja asiakkaamme tyytyväisiä messuilla avautuneisiin liiketoimintamahdollisuuksiin.
Öljykriisistä ja sen vaikutuksesta koko Norjan talouteen on puhuttu paljon, mutta tulevien investointien määrässä se ei juuri näy*. Norjan oman laskeneen kilpailukyvyn on myös arvioitu vaikuttavan positiivisesti erityisesti suomalaisiin meriteollisuuden vientiyrityksiin.
Myös Arktisen alueen meriliikenteen kehitystä voidaan pitää valttikorttina, jonka ansiosta Norjan meriteollisuuden tulevaisuus näyttää valoisalta.
Suomalaiset yritykset ovat haluttuja yhteistyökumppaneita Norjassa, sillä kustannustasomme on edullisempi, mutta laatu kuitenkin korkea – lisäksi olemme kulttuurillisesti lähellä toisiamme, jonka ansiosta kaupanteko on helppoa.
Norjalaiset ovat perinteisesti nojanneet voimakkaasti klusteritoimintaan, ja suomalaisyritysten kannattaisikin panostaa juuri kumppanuuksiin norjalaisten kanssa – näin suomalaisille voisi avautua merkittäviä lisämahdollisuuksia lähimarkkinoiden lisäksi myös Afrikassa, Etelä-Amerikassa, Aasiassa ja Australiassa.
Nor-Shipping-messut ovat yksi merkittävimmistä mahdollisuuksista löytää uusia kumppanuuksia ja liiketoimintamahdollisuuksia Norjasta. Tapahtuma järjestetään kahden vuoden välein – seuraavan kerran siis vuoden kuluttua.

Paikat Nor-Shipping 2017-messuille ovat myynnissä nyt – kysy lisää!

Ninni Arion, CEO
ninni.arion@wulff.fi
+358 10 6335 560
Nor-Shipping 2017 | Wulff Entre Ltd. | www.wulffentre.com

* Kauppalehti 05/2016

Search


Read Next: Latest Articles