Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

Messualalla suurimmat kiirepiikit ajoittuvat aina kevääseen ja syksyyn, eikä tämä syksy ole poikkeus: syyskuussa toteutamme messuosastoja 13 eri messutapahtumassa ympäri maailman, ja samanveroinen määrä on edessämme myös lokakuussa. Marraskuussa helpottaa kun tapahtumia on enää 8, ja jouluna saa jo hengähtää.
Viime vuonna veimme messupalveluitamme yhteensä 27 eri maahan, ja tämän vuoden luku tulee olemaan sama. Määrällisesti eniten olemme tehneet tapahtumia tänä vuonna Saksassa, USA:ssa, Arabiemiraateissa ja Ruotsissa.
Loppuvuoden messut sijoittuvat lähellä sijaitsevien Euroopan messukaupunkien lisäksi mm. Etelä-Afrikkaan, Kiinaan, Thaimaahan, Saudi-Arabiaan ja Etelä-Koreaan. Kotimaan tapahtumista olemme mukana Hammaslääkäripäivillä, Heinon tukkumessuilla ja I Love Me-messuilla Helsingissä, sekä ORL-päivillä ja Puumessuilla Jyväskylässä.
Loppuvuoden messuista suurimpia ovat asiakasmääränsä puolesta Marintec China Shanghaissa, Scanpack Göteborgissa ja Interairport Münchenissä. Näihin olemme suunnitelleet sekä Suomen paviljonkeja että yksittäisiä design-osastoja yli tuhannen neliön verran.

2016

Vaikka teemme vielä järjestelyjä tämän vuoden messuihin, on osa vuoden 2016 messuvalmisteluista jo yhtä lailla täydessä vauhdissa. Kevään messuille on lähdössä hieno määrä yrityksiä niin Suomesta kuin ulkomailtakin, ja meillä on edessämme monta hienoa tapahtumaa ja mahdollisuutta.
Säännöllisin väliajoin joku aina julistaa, kuinka messumarkkinointi on kuollut, mutta toistaiseksi sellaisesta ei näy vielä merkkiäkään.

Search


Read Next: Latest Articles