Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

Harjoitin hieman tutkivaa journalismia Nor-Shipping-messuilla Oslossa: iskin aamulla hallille tultaessa itseeni sykevyön kiinni, ja annoin sen mitata mm. sykettä ja kalorinkulutusta koko päivän. Kyseessä oli messujen viimeinen rakennuspäivä, joka venyi hieman yli 12-tuntiseksi ja nostatti sykettä parhaimmillaan 158:aan saakka. Keskiverto messupäiväkävely näyttäisi kuluttavan hieman yli 2600 kaloria, ja nostavan kuormittavuutta ilmaisevan PTE-arvon lukemaan 2,4 (asteikko 1-5).
Askelmittari olisi ollut hyvä lisä, mutta sitä ei tällä kertaa valitettavasti ollut käytettävissä. Voitaneen kuitenkin kipeytyneiden jalkojen perusteella todeta, että kävelyä tuli melkoisen paljon. 😉
Korkeimmalle syke nousi, kun asiakkaan esitelaatikot siirrettiin rahtilavalta varastoon. Toinen sykkeennousu saatiin aikaiseksi, kun lähdimme kaatosateessa metsästämään naapurikaupasta tarjotinta suomipaviljongin loungeen, mutta moista ei valikoimista löytynytkään. Tämän jättikatastrofin nostattama syke saatiin laskuun, kun keksittiin tehdä tarjotin pienestä uunipellistä, jossa tuli mukana myös muutama piparkakkumuotti.
Kuten näkyy, sydänkohtauksilta vältyttiin ja osastot valmistuivat lopulta kuten pitääkin. Uunipellistäkin tuli mitä mainioin tarjotin.
Päivän kalorit


Read Next: Latest Articles