Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

Düsseldorfissa viikon päästä starttaava Medica on maailman suurin terveydenhuoltoalan tapahtuma, jossa on vuosittain mukana yli 4 600 näytteilleasettajaa  66 maasta ympäri maailman. Medicaa on järjestetty jo yli 40 vuoden ajan, ja viime vuonna tapahtuma keräsi 132 226 ammattilaiskävijää jopa yli 120 eri maasta. Kävijöistä hieman alle puolet oli eurooppalaisia, kun taas jopa 53% vierailijoista saapui paikalle kauempaa.
Terveydenhuollon markkinat jatkavat kasvuaan, ja alalle takaavat noususuhdanteen myös jatkossa mm. maailman räjähdysmäinen väestönkasvu, elinajanodotteen pidentyminen, terveystietoisuuden paraneminen sekä teknologian kehitys. Aasian ja kehittyvien maiden houkuttelevuus markkina-alueina on kiistaton, mutta suomalaisyrityksille potentiaalia löytyy merkittävän paljon juuri Euroopasta. Tämän vuoksi Medicalla on niin suuri merkitys monelle suomalaiselle yritykselle.

Ponnahduslauta maailman markkinoille

Näyttely on perinteisesti toiminut oleellisena ponnahduslautana kansainvälisille markkinoille tähtääville yrityksille. Paitsi noviiseille, on Medica yhtä lailla tärkeä kohtaamispaikka myös konkareille: monelle yritykselle Medica on vuoden päätapahtuma, jossa lanseerataan uutuustuotteet, ja johon panostetaan täydellä teholla. Osalle näytteilleasettajista Medica on myös ainoa kansainvälinen messutapahtuma, johon vuoden aikana osallistutaan.
Vaikka Medicalla on takanaan pitkä historia, ei se ole menettänyt merkitystään – pikemminkin päinvastoin. Kaikki hallit ovat olleet vuosi toisensa jälkeen loppuunmyytyjä, eivätkä kaikki halukkaat ole päässeet edes mukaan. Tänä vuonna viemme paikalle yli 20 suomalaisyritystä esittelemään asiantuntijuuttaan.MEDICA_picture3 copy
 


Read Next: Latest Articles