Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

”Kaikki mikä voi mennä verkkoon, menee verkkoon” totesi johtoporras kun digitaalisesta aktivoitumisesta tuli puhe. Ja oikeassahan siellä oltiin, sillä jos huoneessa kuuluu vain yksi ääni, on ihmisillä taipumus kuunnella sitä. Hiljaisuus on typerin, mutta myös helpoin virhe jonka yritys voi internetin aikakaudella viestinnän saralla tehdä.
Yritysblogeja on syntynyt viime vuosina kuin sieniä sateella sinne ja tänne. Ne antavat äänen asiantuntijuudelle, parhaassa tapauksessa myös kasvot ihmisille organisaation riveissä. Lopputuloksena kauppa käy ja karavaani kulkee, ainakin teoriassa. B-to-B-puolen blogeja on tosin näkynyt aika paljon vähemmän, mutta ei se mitään: nyt me Wulff Entrellä hyppäämme tämän karavaanin matkaan, kun uusi ja hieno blogimme on vihdoinkin on the air.

Jos mä oisin sä, niin kyl mäkin kehittäisin viestintääni

Tämän vuoden suunnitelmissa on Entrellä ollut viestinnän kehittäminen ja nostaminen uudelle asteelle. Toimintasuunnitelma on näennäisen yksinkertainen, ja aktivoituminen sosiaalisissa medioissa on kirjattu sen kärkipaikalle. Pelkkä ”Facebookissa oleminen” ei silti ole kummoinenkaan viestintästrategia: suunnitelmallisuutta täytyy olla, ja huomiota täytyy riittää kaikille kanaville.
Mutta miksi?
Markkinointiviestinnän kruunaamaton kuningas eli 30 sekunnin mainosfilmi toimi silloin, kun kaupallisia viestejä oli määrällisesti vähemmän, ja massamediat tavoittivat kustannustehokkaasti suuren joukon ihmisiä.
Nykyisin keskivertokuluttaja kohtaa päivän aikana 3000–5000 kaupallista viestiä, mutta vain 0,1% niistä on hänelle merkityksellisiä.
Mediakentän pirstaloitumisen myötä mediavaihtoehdot ovat kasvaneet räjähdysmäisesti aikaansaaden informaatiotulvan, joka on aiheuttanut mainosvastaisuutta kuluttajien keskuudessa. Kuluttajien käyttäytyminen on aiempaa monimutkaisempaa ja ulospäin suuntautuneempaa, eivätkä brändiä määrittele enää nykyisin markkinointitoimistot, vaan asiakkaat itse.
Kaikesta tästä viisastuneena olemme perustaneet Wulff Entrelle blogin, sillä blogi on omalla tavallansa nykyisen markkinointiviestinnän kruunaamaton kunkku. Jotta Te, arvoisa yleisö, näkisitte mitä Entre on ja mitä me teemme, keitä ovat ihmiset messusuunnitelmien ja projektikansioiden takana.
Kukin tahollaan voi vapaasti olla uskomatta, kun markkinointimies paasaa siitä kuinka ylivertainen palvelu meillä on, ja kuinka projektinhallinnan jumalat pelaavat meidän puolellamme, mutta tämän blogin välityksellä yritämme kuitenkin pienin askelin ja erilaisista näkökulmista valottaa sitä aitoa tarinaa prosessiemme takaa.
Siis kertoa, että meillä todellakin on aivan järisyttävän pätevä tiimi, joka oikeasti osaa toteuttaa korkealaatuisia messuosastoja kaikilla osa-alueilla suunnitelmista rakentamiseen.
Tervetuloa mukaan! 


Read Next: Latest Articles