Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

Kiina on yksi maailman suurimmista laivanvalmistajamaista, ja siten suomalaisille ja muille laivanrakennusteollisuudessa toimiville yrityksille tärkeä markkina-alue. Kiinassa toimii arviolta noin 1600 telakkaa, joista osa on kuitenkin lopettamassa toimintaansa lähivuosien aikana. Näillä markkinoilla on suomalaiselle laadukkaalle laivanrakennusosaamiselle hieman korkeammasta hintatasosta huolimatta kysyntää.
Marintec China on joka toinen vuosi Shanghaissa järjestettävä Aasian merkittävin meriteollisuualan tapahtuma. Tapahtuma houkuttelee paikalle korkean profiilin näytteilleasettajia ja kävijöitä ympäri maailman – myös Suomesta. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 1.-4. joulukuuta.

Ennätyspaviljonki pinta-alassa, pituudessa ja osallistujamäärässä mitattuna


Wulff Entre on ollut jo vuosia mukana viemässä suomalaisyrityksiä Kiinaan, ja tänä vuonna Suomen paviljonki Marintec Chinassa tulee olemaan ennätyksellinen: Maritime Finland-paviljonki valtaa miltei 500m2 verran näyttelypinta-alaa, ja on huikeat 74 metriä pitkä ollen siten pisin Wulff Entren koskaan suunnittelema osasto. Ennätysteeman mukaisesti paviljongissa on tällä kertaa mukana 27 suomalaista näytteilleasettajaa.

Useimmat suomalaiset näytteilleasettajat ovat olleet mukana paviljongissa jo useamman kerran, mutta tänä vuonna mukana on myös ensikertalaisia.
Kiinassa suomalaiset yritykset ovat tunnettuja nimenomaan laadukkaiden tuotteiden ja luotettavien palvelujen toimittajina, sekä viime aikoina myös arktisen osaamisen edelläkävijöinä. Maritime FInland-paviljonki tarjoaakin siten osallistujilleen korostuneen laajat mahdollisuudet tehokkaaseen verkostoitumiseen ja bisneksen tekemiseen vetovoimaisella markkina-alueella, sekä takaa samalla todella hyvän näkyvyysarvon kilpailijoihin nähden.
Vuoden 2013 tapaan sijoitamme näyttelyn pääsisäänkäynnille 8x5m kokoisen jättibannerin, joka toivottaa vierailijat tervetulleiksi Suomen paviljonkiin. Näyttelyn järjestäjät odottavat paikalle lähes 60 000 kävijää.
Wulff Entre Marintec China Finland Pavilion

Viime kerralla Marintec Chinassa vieraili laivanrakennusalan ammattilaisten lisäksi myös joulupukki:

Wulff Entre | Marintec China | www.wulffentre.com Wulff Entre | Marintec China | www.wulffentre.comWulff Entre | Marintec China | www.wulffentre.com

Search


Read Next: Latest Articles