Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

Vastustan suppeita käsityksiä markkinoinnista, sekä sokeaa tukeutumista markkinointimixeihin ja swot-analyyseihin. Sen sijaan liputan kaikella voimallani kokonaisvaltaisen ja joustavan markkinointiajattelun, sekä henkilökohtaisen otteen puolesta. Ennen kaikkea olen sitä mieltä, että markkinoinnin tarkoitus ei ole piilotella huonoa laatua kiiltokuvien alle.
Vai mitä mieltä olette? Jos saatte joltakin yritykseltä kerta toisensa jälkeen huonoa palvelua, niin auttaako silloin enää suurella rahalla tehty laadukas mainos? Eikö olekin niin, että vaikka ko. yrityksen markkinointiosasto tekisi kaikkensa päätähuimaavien markkinointikampanjoiden eteen, veisitte kaikesta huolimatta rahanne jonnekin muualle – ja vain siksi, että tiedätte kauniiden kampanjoiden alla piilevän huonon laadun ja ikävän palvelun? Niinpä.

Huonoa voi myydä vain kerran

Sama pätee messuosastoihin: hukkaan menisivät markkinointiin satsatut eurot ja tunnit, jos luvattu täyden palvelun messuosallistuminen ei toimisikaan huolet pois ja avaimet käteen-periaatteella, tai jos suunnittelijamme hutaisisivat osaston vuoden tärkeimpään tapahtumaan kiireeseen vedoten vasemmalla kädellä.
Tyytymätön, kaltoin kohdeltu asiakas ei tule enää takaisin. Siinä ei auta yksikään isolla rahalla ostettu markkinointikampanja.
Meidän ammattitaitoomme kuuluu paitsi tarjota asiakkaalle kaikki hyvän palvelun peruselementit, myös antaa tarvittaessa käyttöön kaikki asiantuntijuutemme: pystymme auttamaan, jos asiakas tarvitsee neuvoja messujen etukäteismarkkinointiin, osastolla olemiseen, jälkipyykin hoitamiseen tai parempien messuliidien metsästykseen. Tai jos asiakas haluaa löytää kivan ravintolan rankan messupäivän jälkeen, voimme auttaa häntä siinäkin.

Tärkeintä on kuunnella

Meillä hyvän ja kokonaisvaltaisen palvelun mahdollistaa asiakkaan tarpeiden huolellinen kartoittaminen jo ennen, kuin ensimmäistäkään palaa osastosta mallinnetaan tietokoneen ruudulle. On aivan eri asia myydä asiakkaalle “joku osasto vaan tosta pääkäytävän varrelta”, kuin miettiä tämän kanssa yhdessä messuosallistumisen tavoitteita, toiveita ja yrityksen ilmettä, ja rakentaa asiakkaalle räätälöity messupaketti taustatietoja hyödyntäen. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme juuri sitä mitä he tarvitsevat – yrityksen ilmeen mukaisesti, ja tavoitteiden saavuttamisen kannalta parhaalla mahdollisella tavalla. Koska osaamme kysyä ne oikeat kysymykset!
Avainasemassa on kaikesta tietotaidosta huolimatta eräs vielä puhdasta asiantuntijuuttakin tärkeämpi elementti: vilpitön halu auttaa asiakasta saamaan messuosallistumisesta kaikki hyöty irti. Tyytyväisin asiakas on se, joka huomaa tulleensa kuulluksi ja ymmärretyksi. Sellainen, jota on autettu löytämään kiva ravintola illallista varten siitäkin huolimatta, ettei sellainen ole osa ydinprosessejamme, mutta koska halusimme auttaa.


Read Next: Latest Articles