Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

Maailman vilkkaimpiin messuhubeihin kuuluva Dubai ottaa vierailijan vastaan lämpöaallon, hiekkamyrskyn ja rukouskutsujen kera. Messupaikkana kaupunki tarjoaa sekä näytteilleasettajalle että messuvierailijalle toimivat ja mukavat puitteet, eikä pelkästään ilmastollisesti.

Wulff Entre on organisoinut suomalaisten yritysten osallistumisia marraskuiseen BIG5-tapahtumaan vuodesta 2003, ja minä sain tänä vuonna olla paikalla toista kertaa. Edellisestä BIG5 reissustani olikin jo vierähtänyt viisi vuotta, joten pieni päivitys tapahtumaan ja markkinoihin oli tervetullut.

Dubai toimii porttina Persianlahden ja Pohjois-Afrikan kasvaville markkinoille ja BIG5 -messut on toiminut jo vuosia loistavana verkostoitumispaikkana tavata rakennusalan ammattilaisia, saada viimeisimmät tiedot markkinoista ja tutustua alan uusiin tuotteisiin sekä trendeihin. Erityisesti rakennusalan kannalta Dubain imua tulee lisäämään entisestään vuonna 2020 kaupunkiin saapuva World Expo. Myös muut toimialat ovat selvässä nosteessa, josta esimerkkinä Dubai Helthcare City -projekti keskittyen terveydenhuollon tutkimuksen ja kehityksen sekä koulutukseen.

Persianlahden GCC-maissa (Kuwait, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Bahrain, Saudi-Arabia, Oman ja Qatar) tullaan lähivuosina investoimaan satoja miljardeja euroja energia- ja infrastruktuurihankkeisiin sekä uudisrakentamiseen. Etenkin uudet säädökset koskien kestävän kehityksen edistämistä rakentamisessa antavat aivan uusia mahdollisuuksia energiaa säästävien materiaalien ja tuotteiden valmistajille sekä uusien ekologisten ratkaisujen tarjoajille. Ja tältä sektoriltahan Suomesta varmasti löytyy osaamista!

 BIG5 on vahva brändi ja Dubain ohella sisarnäyttelyitä järjestetään myös Saudi-Arabiassa, Kuwaitissa ja Indonesiassa. Entren tiimi on jo kuumeisesti seuraavan BIG5 tapahtuman kimpussa ja tilavarauksista neuvotellaan näytteilleasettajien kanssa. Tähän liittyen luvassa on mm. Lähi-idän seminaari ensi vuoden alussa sekä kotimaisten toimittajien scouttaus seuraavalle Dubain reissulle.

Search


Read Next: Latest Articles