Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

Kevät on entreläisille aina kiireistä aikaa. Tässä vaiheessa vuotta olemme olleet mukana jo 19 messutapahtumassa, ja huomenna Tukholmassa starttaava Nordbygg siirtää luvun seuraavalle kymmenelle.
Ruotsista tulee samalla viidestoista maa, jossa olemme olleet tekemässä messuja tänä vuonna.
Alkuvuoden kohokohtia ovat olleet mm. supersuosittu Arab Health Dubaissa, vanha tuttu MWC Barcelonassa, Seatrade Cruise Global Fort Lauderdalessa sekä kotimaassa Gastro Helsinki, jonne suunnittelimme jälleen paljon huomiota osakseen saaneen HKscanin osaston.
HKscan Gastro | Wulff Entre Ltd. | www.wulffentre.com
Mielenkiintoisin uusi tuttavuus on ollut AfWA-vesikongressi Nairobissa, ja parin vuoden tauon jälkeen olemme olleet messumatkoilla myös Japanissa ja Kanadassa.
Parhaillaan meillä ovat käynnissä viimeistelyt liittyen mm. viikon kuluttua Saksassa alkaviin Bauma-messuihin, sekä toukokuussa Houstonissa käynnistyvään OTC-tapahtumaan. Jälkimmäisenä mainittuun toteutamme tänäkin vuonna sekä Suomen että Norjan suuret maapaviljongit.
Baumassa asiakkaamme valtaavat yli 2000m2 näyttelypinta-alaa, ja valmistelut ovat jo siinä määrin kunnossa, että projektipäällikkökin ehtii poseeraamaan asiakkaan kainalossa.
Mielenkiintoista on ollut kevään aikana myös huomata, kuinka avautuvat Iranin markkinat kiinnostavat suomalaisyrityksiä. Meillä on muutama todella potentiaalinen tapahtuma jo kiikarissa, ja tällä hetkellä tarjoamme osastopaikkoja mm. IRAN-IMEX-messuille Kish Islandilla. Lisätietoja Iranin mahdollisuuksista voi kysyä toimistusjohtajaltamme Ninni Arionilta, joka löytyy tätä nykyä myös Twitteristä!
Iloisten messukuulumisten lisäksi meillä on aihetta iloon myös talon sisällä: lähes 10 vuotta Entrellä työskennellyt Jan Ilvonen siirtyi perjantaina Senior Designerin saappaista Head of Design-tittelin alle sekä Wulff Entren johtoryhmän jäseneksi.
Samaan syssyyn aiemmin meillä projektikoordinaattorina toiminut Karoliina Hänninen on nimitetty projektipäälliköksi. Paljon onnea molemmille!
Jan Ilvonen & Karoliina Hänninen | Wulff Entre Ltd. | www.wulffentre.com
 


Read Next: Latest Articles