Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

Maailman suurin rakennuskonealan tapahtuma Bauma järjestetään jälleen Münchenissä huhtikuussa. Tämä suurtapahtuma on kiistatta tärkein tapahtuma useimmille rakennuskonealan kansainvälisille yrityksille.
Bauma järjestettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1954, ja aluksi sitä järjestettiin vuosittain. Näyttelyn kasvaessa siirryttiin kolmen vuoden sykliin, ja vuoden 2016 Bauma on 31. näyttelyn historiassa.
[Tweet “Bauma on rakennuskonealan messujen kirkkain menestyskonsepti. “]
Bauma keräsi edelliskerralla yli 535 000 vierailijaa yli 200 maasta, sekä yli 3400 näytteilleasettajaa lähes 60 maasta. Näyttelypinta-alaa tapahtumassa oli 575 000m2, josta Wulff Entren asiakkailla yli 1200m2.
Bauma on laajentunut myös maailmalle, ja sen tärkeitä sisarnäyttelyitä ovat Bauma China, Bauma Conexpo India sekä Bauma Conexpo Africa. Näistä Bauma China lähti liikkeelle vuonna 2002 puolentoista messuhallin voimin Shanghaissa, ja on sittemmin kasvanut Aasian merkittävimmäksi rakennuskonealan tapahtumaksi. Bauma Conexpo India sekä Bauma Conexpo Africa seurasivat perässä 2010-luvulla, ja Afrikan Bauma oli jo toisella järjestelykerrallaan noussut mantereen tärkeimmäksi rakennuskone- ja kaivosalan näyttelyksi.
Selkeää on, että Bauma on rakennuskonealan messujen kirkkain menestyskonsepti. Vuoden 2016 pääbauma onkin bookattu täyteen jo lokakuussa, ja vetovoimaisen tapahtuman jonotuslistalla on satoja yrityksiä. Messuilla on ensiarvoisen tärkeää erottua edukseen, ja useat yritykset tekevätkin suurimmat messusatsauksensa juuri Baumaan.


 

Bauma “The Movie”

Article Categories
Article Tags

Read Next: Latest Articles