Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

Jäikö yrityksesi ilman paikkaa OTC:ssa? Korvaavana vaihtoehtona kannattaa harkita OTC:n järjestäjien koordinoimia ATCE-messuja, jotka keskittyvät niinikään öljyntuotantoon, ja myös offshore-puoli on vahvasti esillä.
Vuosittain, nyt jo yhdeksättäkymmenettä kertaa järjestettävä merkittävä öljyalan konferenssi ja näyttely ATCE (Society of Petroleum Engineers Annual Technical Conference and Exhibition) on kiertävä, ja järjestetään seuraavan kerran syyskuussa 2015 Houstonissa, jossa lähes kaikkien öljy-yhtiöiden pääkonttorit sijaitsevat. Näytteilleasettajina ja kävijöinä on siten valtava määrä öljyalan vaikuttajia.
Paikkoja ko. messuille on verrattain vaikea saada, mutta olemme siitä huolimatta onnistuneet saamaan ATCE 2015 -messuilta tilat Suomen yhteisosaston rakentamista varten.
Jos OTC on teille tuttu tai jos etsitte toista, merkittävää öljyalan näyttelyä Yhdysvalloista, kannattaa täällä olla mukana! Myös Meksikon muutokset öljylainsäädännössä vaikuttaa tuleviin investointeihin merkittävästi ja Houston on pääkallopaikka Meksikonkin markkinoille.

ATCE

Search


Read Next: Latest Articles