Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

Pariisissa starttaa 20.4. yksi rakennusalan merkittävimmistä tapahtumista Euroopassa, joka kolmas vuosi järjestettävä Intermat. Intermatin yhteydessä järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Euroopassa World of Concrete -näyttely, jonka Las Vegasissa järjestettävä esikuva on yksi Pohjois-Amerikan johtavia betonialan tapahtumia.
Kaksoisnäyttelyyn odotetaan saapuvan miltei 1350 näytteilleasettajaa, joista 67 % Ranskan ulkopuolelta. Yhteensä näytteilleasettajia odotetaan saapuvan 37 eri maasta. Wulff Entren kanssa messuille lähtee 9 suomalaista yritystä.
Rakennuskoneiden myynti Ranskassa on pysynyt nousujohteisena, ja maan 206,6 miljardin arvoinen rakennussektori onkin rakentamisen määrällä mitattuna Euroopan toiseksi suurin heti Saksan jälkeen*. Alan kaksi suurinta yritystä ovat ranskalaisia, mutta suuryritysten vastapainona maassa on noin 30 000 pk-yritystä. Alle 50 työntekijän yritykset vastaavat yli 70 prosentista talonrakentamisen volyymistä.
Vuonna 2012 Intermatin kävijöistä 66 % oli ranskalaisia, ja väylänä Ranskan suurille markkinoille Intermat onkin vertaansa vailla. Samalla se on myös koko EMEA-alueen (Eurooppa, Lähi-itä, Afrikka) rakennusalan toimijoiden tärkeä kohtauspaikka.
Uusia toimijoita on tullut rakennuskonealan markkinoille varsinkin Kiinasta, mikä näkyi selvästi jo vuoden 2012 messuilla. Toisaalta tämä tuo jo pitkään markkinoilla olleille valmistajille hintapaineita, mutta toisaalta kun kyseessä ovat arvokkaat laitteet, joiden toimivuuden on oltava varmaa, ei varsinaista uhkaa kiinalaisista vielä ole.
Vuonna 2015 Intermatin vetovoimaa lisää samassa yhteydessä järjestettävä World of Concrete Europe. Las Vegasissa vuosittain järjestettävä WOC on lunastanut paikkansa yhtenä Pohjois-Amerikan tärkeimmistä betonialan tapahtumista, ja sisarnäyttely tuodaan Eurooppaan nyt ensimmäistä kertaa.
Wulff Entre on Intermatin virallinen edustaja Suomessa

*Lähde: 2012 EUROCONSTRUCT Statistics


Read Next: Latest Articles