Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

InnoTrans on kahden vuoden välein Berliinissä järjestettävä raide- ja liikenneteknologiaan keskittyvä tapahtuma. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 20.-23. syyskuuta.
InnoTrans on alan messuista selkeästi kansainvälisin, ja useimmille toimijoille Euroopan merkittävin messutapahtuma. Paikalle tulevat paitsi raideliikenteen valmistajat ja teknologiayhtiöt, myös alan erilaiset alihankkijat, palveluntarjoajat ja poliitikot.
Myös julkisen liikenteen tietojärjestelmät, logistiikkapalvelut sekä ajoneuvot ovat esillä InnoTransissa. Sisähallien lisäksi alueella sijaitsee ulkoalue, jossa 3,5km pitkät kiskot toimivat esittelyalustana uusille innovaatioille.
Tapahtuman yhteydessä järjestettävä InnoTrans Convention on perinteisesti ollut suosittu keskustelupaikka alan merkittävimmille vaikuttajille. Tänä vuonna InnoTransissa puhutaan erityisesti digitalisaatiosta sekä automaatiosta.
Kävijöitä odotetaan tänä vuonna paikalle noin sataa tuhatta, ja näytteilleasettajia on ilmoittautunut mukaan 2900 yli 55 maasta.
Myös Wulff Entre on mukana viemässä suomalaisyrityksiä messuille, ja meiltä on paikalla messujen aikana vientipäällikkömme Lina Firon.
Nähdään messuilla!


Lisätietoja:

Lina Firon, Export Manager
lina.firon@wulffentre.com
+358 41 4331 685
+46 722 103 112


Kuva: InnoTrans | www.innotrans.de

Kuva: InnoTrans | www.innotrans.de


Read Next: Latest Articles