Skip to content

MIKSI?

Kansainväliset messut ovat pääosin tauolla. Haasteellinen tilanne jatkuu vielä jonkin aikaa. Sitten kun messuille taas päästään, emme tule palaamaan täysin entiseen.

BtoB ostaminen ja myyminen siirtyi hetkessä messuilta ja kasvokkain kohtaamisista Teams-tapaamisiin ja webinaareihin. Kaikissa tilanteissa se ei riitä.

Usein kaivataan myyjän koko karismaa. Tuotteen tai palvelun esittelyä fyysisessä ympäristössä. Henkilökohtaista keskustelua. Osallistamista ja elämyksiä. Fyysisen ja digitaalisen yhdistämistä. Asiakaskokemuksen mahdollistamista tasolle, jota asiakas ei osaa edes toivoa.

Siksi keksimme messut uudestaan. Sekä showroomit ja webinaarit. Jopa kasvokkain kohtaamiset.

MITEN?

Kun rakennamme messuosaston markkinoijan omiin tiloihin, jonne kävijät tulevat etäyhteyden välityksellä, myös asiakkaan kokemus kohtaamisesta paranee. Tiloihin tuodaan ja siellä esitellään myytäviä tuotteita ja palveluita aina tarpeen mukaan.

Digitaalinen alustamme ja helppo käyttöliittymä mahdollistavat kaiken tämän operoinnin sujuvasti ja varmasti.

Exhibition On Demand -konsepti mahdollistaa antoisia tapaamisia joko yhden päättäjän, muutaman ostajan tai isonkin asiakasryhmän kanssa niin, että oikea, aito fyysinen tuote ja sen ominaisuudet voidaan esitellä livenä. 52 viikkona vuodessa.

Milloin tahansa, eli juuri silloin kun asiakkaalla on tarve kohtaamiseen.

Tämä konsepti on osa suurempaa tarinaa. Kehityspolkua täynnä riskejä ja mahdollisuuksia. Nopeaa muutosta. Alla näkökulmia tarinan ensimmäisiin lukuihin, iltasatujen muodossa.

Me Wulff Entrellä mahdollistamme laadukkaita asiakaskohtaamisia uudessa normaalissa.

Aina aidossa oikeassa ympäristössä, digitaalisilla sisällöillä täydennettynä.

On Demand.

Haluan että otatte minuun yhteyttä

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Pysyn mielelläni ajan tasalla, lisätkää minut postituslistallenne

 

Meidät tavoittaa myös sähköpostiosoitteista  sales(at)wulffentre.com / firstname.lastname(at)wulffentre.com