Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

Uutisarkistosta blogiin siirrettyä (13.01.2012):
Wulff Entren brändiuudistuksen myötä kaikki Wulff-konsernin yritykset tunnistaa jatkossa yhtäläisestä liikemerkistä ja mustavalkoisesta värityksestä. Tehokasta ja mieleenpainuvaa vinoraitaa näkee mm. internet-sivuilla ja käyntikorteissa.
“Mustavalkoisesta värityksestä on tullut paljon kiitosta asiakkailtamme, erotumme hyvin raikkaalla raidallamme ja meidät muistetaan. Vahvaa väriparia, mustaa ja valkoista, ei ole käytössä kellään muulla alan toimijalla. Olemme saaneet paljon kiitosta asiakkailtamme mustan ja valkoisen mahdollisuuksista, sillä esimerkiksi yhteisnäkyvyys asiakkaiden kanssa on aina tyylikkään näköistä – kaikki värit sopivat yhteen mustan ja valkoisen kanssa,” kertoo Wulff-Yhtiöt Oyj:n viestintäjohtaja Tarja Törmänen.
Wulff Entrellä iloitaan vahvan ja tunnetun Wulffin brändin käyttöönotosta. Wulff Entren pitkä historia ja vahva osaamisen kansainvälisten messupalveluiden tuottamisesta pääsee vielä aiempaa paremmin esille vahvan brändin kautta. Messupalvelujen lisäksi asiakkaat voivat hankkia Wulff-konsernista toimistotuotteita, it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua sekä liike- ja mainoslahjoja. Wulff on alansa kotimainen markkinajohtaja.
entre

Article Categories

Read Next: Latest Articles