Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

Elmia Nordic Rail on Pohjoismaiden ainoa ja samalla luonnollisesti merkittävin raideteollisuuden messutapahtuma. Nordic Rail –tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1995 ja on siitä lähtien tuplannut niin vierailijamääränsä kuin näyttelypinta-alansakin.
Tapahtuma kokoaa raideteollisuuden yritysten johdon, projektipäälliköt, ostopäälliköt sekä muut päätöksentekijät yhteen. Vierailijat pääsevät tutustumaan tapahtumassa spesifioituihin tuotteisiin, tavarantoimittajiin, sekä alan uusiimpiin innovaatioihin.
Tapahtuman yhteyteen on rakennettu myös laaja ja korkeatasoinen seminaariverkosto, joka mahdollistaa alan johtavien yritysten sekä poliitikkojen dialogin raideteollisuuden näkymistä ja ajankohtaisista asioista.

Aiempaa kansainvälisempi Nordic Rail


Nordic Rail järjestetään kahden vuoden välein. Aiempien vuosien tapaan tänä vuonna arviolta yli puolet kävijöistä osallistui tapahtumaan selkeästi osto- ja investointiaikeissa. Kontaktien luominen oli luonnollisesti myös yksi tärkeistä tavoitteista.

Kävijämäärät liikkuivat samoissa luvuissa kuin kaksi vuotta sitten, mutta paikalla oli tällä kertaa huomattavasti enemmän kansainvälisiä toimijoita. Vuoden 2013 näyttelyssä n. 40% vierailijoista tuli paikalle Ruotsin ulkopuolelta.
Wulff Entre on ollut mukana viemässä suomalaisia yrityksiä Nordic Railiin jo useamman vuoden ajan, ja tänäkin vuonna rakensimme tapahtumaan Suomen paviljongin. Tämän lisäksi pääsimme toteuttamaan myös yhden yksittäisen osaston ruotsalaiselle yritykselle, sekä yhteisen osaston saksalaisen, ranskalaisen sekä italialaisen yrityksen yhteenlittymälle.

Merkittävä kohtaamispaikka


Messualan toimijan näkökulmasta Nordic Railissa rakentamisen taso oli erittäin korkea, ja osastojen suunnitteluun oli panostettu kuten tärkeässä tapahtumassa kuuluukin. Asiakkaamme arvioivat tapahtuman olevan joko tärkein, tai ainakin TOP-5-tapahtuma heille mielenkiintoisella markkina-alueella.
Helsinki-Pietari välinen Allegro-yhteys on tähän mennessä ollut yksi Pohjoismaiden suurimpia rautatieprojekteja. Lisäksi luotijunayhteyksiä on suunnitteilla Oslo-Göteborg-Kööpenhamina sekä Oslo-Tukholma välisille rautatieosuuksille. Eteläisen Ruotsin raideverkostoa kehitetään myös nopeaan tahtiin ja näille hankkeille haetaan parhaillaan tekijöitä.
Nämä kaikki ovat merkittäviä panostuksia pohjoismaisessa raideteollisuudessa ja siksi Elmia Nordic Rail erittäin merkittävä kohtaamispaikka raidealan yrityksille heidän vientiponnisteluissaan.


 

Lisätietoja:

Lina Firon, Export Manager
lina.firon@wulffentre.com
+358 41 4331 685
+46 722 103 112


Elmia Nordic Rail 2015 | Wulff Entre Ltd. | www.wulffentre.com Elmia Nordic Rail 2015 | Wulff Entre Ltd. | www.wulffentre.comElmia Nordic Rail 2015 | Wulff Entre Ltd.  | www.wulffentre.com Elmia Nordic Rail 2015 | Wulff Entre Ltd. | www.wulffentre.com Elmia Nordic Rail 2015 | Wulff Entre Ltd.  | www.wulffentre.com


Read Next: Latest Articles