Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

Design from Finland on rekisteröity yhteisömerkki, joka kertoo ostajalle muotoilun suomalaisesta alkuperästä. Merkki otettiin ensimmäisen kerran käyttöön vuonna 2011, ja meille se on myönnetty huhtikuussa 2013. Tänä päivänä Design from Finland-merkin saaneita yrityksiä on yhteensä 188. Joukkoon mahtuu niin yksittäisiä pieniä tuotteita kuin kokonaisia palvelukonseptejakin.
Toimimme kansainvälisesti ympäri maailman, ja suuri osa alihankkijoistamme on ulkomaisia. Me Entrellä haimme merkkiä, koska halusimme korostaa suunnittelumme suomalaisuutta – pohjoismainen design mielletään maailmalla laadukkaaksi, ja se myös on sitä.

Merkki myönnetään korkealle osaamiselle

Merkkiä haetaan suomalaisen työn liitolta, ja se kuuluu samaan perheeseen avainlipun kanssa. Merkin saamiseksi yrityksen tai tuotteen tulee täyttää tietyt kriteerit ja edellytykset, ja meidän kohdallamme sitä on haettu nimenomaisesti suunnittelutyölle – suunnitelmamme saattavat matkustaa mihin tahansa maailman kolkkaan, mutta ne saavat alkunsa aina Helsingin Ruoholahdesta. Se on todella hienoa.
Merkkien arvo ja tunnettuus muodostuvat niiden johdonmukaisesta esiintymisestä, ja Design from Finland-merkki löytyykin jok’ikisen suunnitelukuvamme oikeasta alareunasta. Se painettiin mukaan myös uusimpaan esitteeseemme.

Merkin merkitys kirkkaammaksi videon voimin

Design from Finland julkaisi viime viikolla uuden videon, jonka tarkoituksena on kirkastaa merkin merkitystä entisestään. Video on loistavasti toteutettu, ja sitä on ilo katsoa – suomalaisesta muotoilusta saa (ja mielestäni pitääkin!) olla ylpeä.

 

Search


Read Next: Latest Articles