Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

Bauma China on Kiinan tärkein rakennuskonealan näyttely, joka järjestetään kahden vuoden välein Shanghaissa, tänä vuonna 22.–25. marraskuuta. Vuonna 2014 paikalla kävi yli lähes 190 000 kävijää 148 maasta.
Bauma China lähti liikkeelle vuonna 2002 puolentoista messuhallin voimin Shanghaissa, ja on sittemmin kasvanut Aasian merkittävimmäksi rakennuskonealan tapahtumaksi.
Wulff Entre on ollut mukana viemässä suomalaisia rakennuskonealan yrityksiä Kiinan Bauma-messuille jo ensimmäisestä Bauma Chinasta lähtien. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään kahdeksatta kertaa.
Kiinassa kaupungistuminen sekä jatkuva infrastruktuurin kehittäminen ovat talouskasvun hidastumisesta huolimatta edelleen nousussa, ja uusia rakentamisprojekteja suunnitellaan ja käynnistetään jatkuvasti.
Valtio myös tulee infrastruktuurin kehitystä voimakkaasti, ja vuonna 2014 käynnistettyihin laajamittaisiin rautatiehankkeisiin investoidaan tänäkin vuonna yli 120 miljoonaa dollaria.
Liikenneyhteyksien paranemista pidetään Kiinassa avaintekijänä, joka edesauttaa koko maan kehittymistä myös syrjäisemmillä alueilla.

Kiinassa on käynnissä teollinen uudistuminen, Industrial Upgrading. Made in China 2025-aloite on tämän yksi ilmentymä. Kiinan teollisuus halutaan tuoda nykypäivään, ja tässä suomalainen osaaminen ja huipputeknologiamme ovat tarpeen. Siksi onkin hienoa, että esimerkiksi konepajoistamme valtaosa on huipputeknologian läpäisemää – ainakin jos verrataan Kiinaan. Ensisilmäyksellä haasteelta tuntuva uudistus voi muuntua merkittäväksi mahdollisuudeksi Suomelle. | Kiinan edustuston raportti 16.2.2016

Toimialan vientinäkymät Aasiaan ovat kaiken kaikkiaan tällä hetkellä positiiviset suomalaisille yrityksille. Olemme mukana Bauma China-messuilla myös tänä vuonna, ja pystymme toteuttamaan siellä monenlaisia kustannustehokkaita ratkaisuja näytteilleasettajille.
Katso myös myyntipäällikkömme Marian matkakertomus vuoden 2014 messuilta!


Search


Read Next: Latest Articles