Skip to content
Written by Wulff Entre

Wulff Entre Ltd. provides a completely stress-free solution for all local or international trade show needs. We are trade show specialists providing expertise, stand design, and project management services to help our customers save time and effortlessly reach their goals.

Messujärjestelyihin saa upotettua valtavasti aikaa, ja huolimattomalla projektinhallinnalla aikaa menee helposti tuntikaupalla hukkaan. Montaa asiaa ei välttämättä tule edes ajatelleeksi: muistitko varmasti hankkia osastolle sähköt, lattian ja riittävästi jatkojohtoa? Keneltä tilaat valot, mistä saat toiveitasi vastaavat kalusteet ja kuka nämä kaikki roudaa paikalle? Lisää tähän vielä tuhat ja yksi muuta muistettavaa asiaa, ja stressikäyrä on jo huipussaan. Muitakin töitä pitäisi vielä tässä samalla tehdä.
Tällaisia tilanteita varten löytyy kuitenkin myös ratkaisu: joku voi – ihan oikeasti – stressata puolestasi jotta sinun ei tarvitsisi. Joku voi vapauttaa aikasi muihin töihin, riippumatossa loikoiluun, telttaretkeilyyn tai lintubongaukseen  jos niin tahdot.
Me Wulff Entrellä toteutamme messuprojekteja alusta loppuun, ja palvelumme toimii avaimet käteen-periaatteella. Osaava suunnittelutiimimme suunnittelee messuosaston asiakkaan toiveiden mukaisesti, jonka jälkeen homma siirtyy projektitiimin hoitoon. Jokaisella projektilla on oma projektipäällikkö, jolloin asiakas voi olla varma siitä että joku todella on henkilökohtaisesti vastuussa siitä, että messuosasto on lopulta sellainen kuin pitää.
Meillä on käytettävissämme valtava määrä kanssamme yhteistyössä toimivia rakentajia ympäri maailmaa, ja tämän ansiosta pystymme takaamaan asiakkaillemme laadukkaat sekä kustannustehokkaat ratkaisut messuosaston rakentamiseen kaikilla mantereilla.
Palvelumme koostuu siis laajimmillaan kolmesta osa-alueesta: designista, rakentamisesta sekä yleisestä projektinhallinnasta.
Siispä mitä sinä tekisit, jos me huolehtisimme kaikesta puolestasi, ja säästäisit tällä tavalla parhaimmillaan kymmeniä tunteja arvokasta työaikaa?
 


Read Next: Latest Articles